Θέλετε να δουλέψετε στη Vogue; Να η ευκαιρία!

Θέλετε να δουλέψετε στη Vogue; Να η ευκαιρία!

Θυμάστε την Κάρι Μπράντσο πώς πετούσε από τη χαρά της, όταν έπιασε δουλειά στη Vogue, έστω και αν πληρωνόταν με τη λέξη; Τώρα, στην πραγματική ζωή, κάποιος κοινός θνητός θα μπορέσει πράγματι να πιάσει δουλειά στο απόλυτο περιοδικό μόδας ως δημοσιογράφος, αν έχει ταλέντο.

Eπιμέλεια: Ελένη Λογοθέτη

Μέσω του ετήσιου διαγωνισμού Talent Contest για νέους συγγραφείς, η Vogue ψάχνει για  νέα δημοσιογραφικά ταλέντα, κάτω των 25 ετών που μπορούν να αποδώσουν μία καλή ιστορία, με πρωτοτυπία, χιούμορ και δομή.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του περιοδικού, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει:
– Να πάρουν μία συνέντευξη από κάποιον που δεν είναι μέλος της οικογένειάς τους και να την αποδώσουν περιγραφικά σε 800 λέξεις.
– Να προτείνουν τρία θέματα κατάλληλα για τη Vogue. Αυτά μπορεί να σχετίζονται με την τέχνη, την ομορφιά, τη μόδα, την προσωπικότητα  ή τον τρόπο ζωής. Θα πρέπει να περιγράψουν εν συντομία την πρόταση και, αν θέλουν, μπορούν να συμπεριλάβουν οπτικές προτροπές.
– Ακόμα θα πρέπει να γράψουν ένα άρθρο 800 λέξεων για ένα κοινωνικό ή πολιτικό θέμα, ή σχολιασμό της επικαιρότητας, ή ένα άρθρο μόδας ή ομορφιάς.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει έπαθλο 1.000 λίρες Αγγλίας και ο δεύτερος 500 λίρες.

Δείτε Επίσης
Δείξε μου τις γαλότσες σου, να σου πω ποια είσαι!

Η υποβολή των αιτήσεων με τα επισυναπτόμενα κείμενα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με αποστολή στο voguetalent2016@condenast.co.uk

H προθεσμία λήγει την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.