Δύο ιδέες για να στολίσετε τις γλάστρες σας από τα χέρια σας!

Δύο ιδέες για να στολίσετε τις γλάστρες σας από τα χέρια σας!

Μια μοναδική και υπέροχη διακόσμηση για τον κήπο, την αυλή ή το μπαλκόνι σας δεν χρειάζεται να είναι ακριβή ούτε απαιτεί ιδιαίτερη δεξιοτεχνία. Δείτε δύο πανεύκολες ιδέες για να στολίσετε με κορδέλες και τρέσες τις χρωματιστές γλάστρες σας ή για να τις κρεμάσετε σαν… έργα τέχνης! Το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσετε!

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Γλάστρες στολισμένες με πον πον

Αυτή η κατασκευή είναι παιχνιδάκι αλλά το αποτέλεσμα είναι τόσο χαριτωμένο! Το μόνο που χρειάζεστε είναι: καθαρές πλαστικές γλάστρες, πιστόλι κόλλας, δύο είδών τρέσες, μία με πον πον και μία σαν πελξούδα, ένα κορδόνι και άλλες κορδέλες που να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Διαλέξτε γλάστρες στα χρώματα που αγαπάτε και απλώς κολλήστε τις τρέσες και τις κορδέλες γύρω από το χείλος τους. Με αυτόν τον απλό τρόπο και τη δημιουργική φαντασία σας θα μετατρέψετε τις αδιάφορες πλαστικές γλάστρες σε διακοσμητικά αντικείμενα.

Η ιδέα με τις τρέσες και τα πον πον χαρίζουν ένα boho στιλ που είναι πολύ της μόδας στη διακόσμηση και θα κάνουν τα λουλούδια σας να φαίνονται ακόμη πιο όμορφα. Θα ήταν πολύ ωραίο να συνδυάσετε και τα χρώματα των λουλουδιών σας ανάλογα.

Όπως στο παράδειγμά μας, οι γλάστρες σε γαλάζιο και φούξια με αντίστροφα τα χρώματα στις διακοσμητικές τρέσες και φούξια λουλούδια!

Δείτε Επίσης
Για το πιο γλυκό φιλί! Φτιάξτε ένα απολεπιστικό για τα χείλη της μαμάς

Μία κορνίζα με γλάστρες

Μία ακόμη πανεύκολη ιδέα με εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Για να φτιάξετε αυτή την κορνίζα θα χρειαστείτε: πλαστικές γλάστρες στα χρώματα που σας αρέσουν, μία κορνίζα, σπάγκο, δύο γάντζους και ένα απλό τρυπάνι.

Πώς θα το κάνετε: Βιδώστε τα άγκιστρα στην πάνω πλευρά της κορνίζας  κοντά στις γωνίες. Στη συνέχεια, κάντε με το τρυπάνι 3-4 τρύπες στο χείλος κάθε γλάστρας και περάστε τον σπάγκο.

Δέστε τον σπάγκο στις τρύπες σε μεγάλο και γερό κόμπο για να μην φύγει.

Στη συνέχεια, στερεώστε τις γλάστρες σας κρεμώντας τις από την πάνω άκρη της κορνίζας σε διαφορετικά μήκη. Κρεμάστε την κατασκευή σας π.χ. από το κλαδί ενός δέντρου στον κήπο σας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.