Μετατρέψτε τη γλάστρα σας σε διακοσμητικό αντικείμενο και εντυπωσιάστε!

Μετατρέψτε τη γλάστρα σας σε διακοσμητικό αντικείμενο και εντυπωσιάστε!

Πώς θα μετατρέψετε μία «αδιάφορη» γλάστρα σε πραγματικό στολίδι με πολύ απλό τρόπο; Η ιδέα είναι εύκολη να την φτιάξετε μόνη σας! Τέλεια και πρωτότυπη διακόσμηση για το μπαλκόνι ή… το σαλόνι σας, αλλά και ως δώρο από τα χέρια σας στο επόμενο κάλεσμα. Απλά υλικά και λίγη επιδεξιότητα είναι όλα όσα χρειάζεστε.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Για να έχετε ωραίο αποτέλεσμα, επιλέξτε το χρώμα για το νήμα που θα χρησιμοποιήσετε, ώστε είτε να είναι στις ίδιες αποχρώσεις με το λουλούδι που θα βάλετε στη γλάστρα, είτε σε αντίθεση. Παστέλ ή ζωηρά χρώματα ανάλογα με το στιλ σας θα δημιουργήσουν μία πιο ρομαντική ή πιο ποπ διακοσμητική πινελιά.

Τι θα χρειαστείτε:

Χοντρό νήμα, λεπτό συρματόπλεγμα, ψαλίδι, το αγαπημένο σας λουλούδι σε πλήρη άνθιση και μία γλάστρα σε απλό κυλινδρικό σχήμα.

Οδηγίες κατασκευής

  • Πρώτα κόψτε το συρματόπλεγμα στο απαιτούμενο πλάτος και μήκος. Για να εκτιμήσετε το σωστό μέγεθος, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το συρματόπλεγμα χαλαρά γύρω από τη γλάστρα εκ των προτέρων.

Δείτε Επίσης
Ανοιξιάτικο στεφάνι: Φτιάξτε το δικό σας με boho chic διάθεση!

  • Στη συνέχεια, περνάτε τις λωρίδες από το χοντρό νήμα στο πλέγμα, μία σειρά κάθε φορά. Περάστε το σε διαφορετικές, ακανόνιστες αποστάσεις, γιατί έτσι το αποτέλεσμα θα φαίνεται πιο ζωντανό. Μόλις καλυφθεί ολόκληρο το συρματόπλεγμα με τις λωρίδες νήματος, ενώστε τα δύο άκρα του πλέγματος μαζί.

  • Φυτέψτε το λουλούδι ή το φυτό που επιθυμείτε και τοποθετήστε τη γλάστρα μέσα στο πλέγμα. Ολοκληρώθηκε!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.