Κρεμάστρες ρούχων: Χρησιμοποιήστε τις για… άλλες λύσεις!

Κρεμάστρες ρούχων: Χρησιμοποιήστε τις για… άλλες λύσεις!

Σίγουρα, οι κρεμάστρες ρούχων είναι συνδεδεμένες με τις ντουλάπες μας! Αλλά, εδώ θα σας δείξουμε τρόπους που θα σας δώσουν ιδέες για άλλες πρακτικές ακόμη και διακοσμητικές ιδέες.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Kρεμάστρες οικονομικές, πλαστικές, πολύχρωμες και πόσο μάλλον ξύλινες ή πιο ιδιαίτερες, π.χ. με πούλιες ή γυαλιστερές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους στο σπίτι σας, παίζοντας ρόλο διακοσμητικό ή δίνοντας πρακτικές λύσεις.

Κρεμάστε φωτογραφίες

Κρεμάστε φωτογραφίες

Μήπως έχετε μερικές φωτογραφίες ή έργα τέχνης… των παιδιών ή πάλι πόστερ  με τα οποία θέλετε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας γρήγορα και εύκολα;

Κρεμάστε φωτογραφίες

Πάρτε μερικές κρεμάστρες και χρησιμοποιώντας clips κρεμάστε τις φωτογραφίες σας και δημιουργήστε μια όμορφη σύνθεση που θα διακοσμήσει τον τοίχο σας.

Κρεμάστε περιοδικά ή εφημερίδες

Κρεμάστε περιοδικά ή εφημερίδες

Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος είναι να κρεμάσετε τα περιοδικά και τις εφημερίδες σας… στις κρεμάστρες. Βάλτε μία, δύο ή τρεις κρεμάστρες στο σημείο της επιλογής σας και αποθηκεύστε τα.

Κρεμάστε περιοδικά ή εφημερίδες

Η ιδέα είναι ωραία και ως διακοσμητική. Επιλέξτε ωραίες κρεμάστρες και περιοδικά με όμορφα εξώφυλλα και κρεμάστε τα σε έναν τοίχο, π.χ. πάνω από το έπιπλο του γραφείου σας.

Αποθηκεύστε ρολά

Αποθηκεύστε ρολά

Για να απελευθερώσετε τον πάγκο της κουζίνας από την περιττή ακαταστασία εκμεταλλευτείτε τις κρεμάστρες ρούχων. Βάλτε μερικές στον τοίχο ή κρεμάστε κάποια από το πόμολο σε ένα ντουλάπι και αποθηκεύστε πάνω τους το χαρτί κουζίνας, την μεμβράνη, το αλουμινόχαρτο και το χαρτί ψησίματος.

Αποθηκεύστε ρολά

Θα χρειαστείτε πλαστικές ή συρμάτινες κρεμάστρες που θα κόψετε την κάτω ράβδο, ώστε να μπορείτε να περάσετε το ρολό. Μία ακόμη ιδέα, είναι να χρησιμοποιήσετε μία κρεμάστρα με πιαστράκια, όπως αυτές για τις φούστες μας, και από εκεί να κρεμάσετε το βιβλίο μαγειρικής σας. Μία πρακτική ιδέα για να μην γεμίζουν οι σελίδες… πιτσιλιές αλλά και να είναι στο ύψος των ματιών μας!

Δείτε Επίσης
Είναι οι πλαστικές κρεμάστρες ανακυκλώσιμες; Η απάντηση είναι λίγο περίπλοκη

Για τις πετσέτες στο μπάνιο

Για τις πετσέτες στο μπάνιο

Αν το μπάνιο σας δεν έχει γαντζάκια ή ράβδους για να κρεμάσετε τις πετσέτες σας, τότε να μια πολύ καλή λύση. Βάλτε κρεμάστρες ρούχων ανάποδα στον τοίχο και χρησιμοποιήστε τον γάντζο, αλλά και το πάνω μέρος τους, για να κρεμάσετε τις πετσέτες.

Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κρεμάστρες και ως διακοσμητική πινελιά. Με άλλα λόγια, κρεμάστε π.χ. ξύλινες ή χρωματιστές στα ανάλογα χρώματα με το μπάνιο σας από τους γάντζους και από εκεί τις πετσέτες σας.

Κρεμάστε κοσμήματα, μαντίλια ή τα γυαλιά σας

Κρεμάστε κοσμήματα, μαντίλια ή τα γυαλιά σας

Μερικά πάμφθηνα πλαστικά γαντζάκια σαν αυτά που κρεμάμε την κουρτίνα του μπάνιου, τοποθετούνται στη ράβδο της κρεμάστρας και έχετε μία πανεύκολη λύση για να κρεμάσετε (και να βρίσκετε εύκολα) τα μαντίλια, τα κασκόλ, τα γυαλιά, τα καπέλα ή τα κοσμήματά σας.

Κρεμάστε κοσμήματα, μαντίλια ή τα γυαλιά σας

Ειδικά, για τα κοσμήματα, μπορείτε να βιδώσετε κατά μήκος της κρεμάστρας γαντζάκια και έχετε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.