Η τσάντα Lady Dior Pearl είναι έτοιμη για το καλοκαίρι

Η εμβληματική τσάντα Lady Dior αυτή τη φορά παρουσιάζεται με ιριδίζοντα μαργαριτάρια και γοητεύει με την πολυτέλεια και την κομψότητά της.

Ο γαλλικός Οίκος Dior είναι διάσημος για το γεγονός ότι οι δημιουργίες του είναι αποτέλεσμα ανώτερης δεξιοτεχνίας, τεχνικής και κομψότητας. Το ίδιο και η εμβληματική τσάντα Lady Dior που αυτή τη φορά παρουσιάζεται με ιριδίζοντα μαργαριτάρια.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο διαχρονικές και αναγνωρίσιμες τσάντες τής σύγχρονης ιστορίας της τσάντας, η Lady Dior έχει γίνει συνώνυμη με τον Οίκο Dior από τότε που της δόθηκε το όνομά της το 1995.

Από εκείνη τη στιγμή, σχεδόν εδώ και 3 ολόκληρες δεκαετίες, έχει εδραιώσει τη θέση της και βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα κάθε λάτρη της τσάντας χάρη στον κομψό σχεδιασμό και τις καθαρές γραμμές της.

Η τσάντα Lady Dior Pearl είναι έτοιμη για το καλοκαίρι

Ενώ άλλες It-Bag ήρθαν, έφυγαν και επέστρεψαν, η Lady Dior παρέμεινε βασικό στοιχείο για τον Οίκο του Dior. Οι έντονες αρχιτεκτονικές γραμμές και το διαχρονικό της σχήμα, δημιουργούν τον τέλειο καμβά για επανεφεύρεση.

Κάθε νέα επανάληψη προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό κληρονομιάς και νεωτερικότητας του Οίκου. Αυτή τη σεζόν, η Maria Grazia Chiuri ξαναγυρνά στη Lady Dior, παρουσιάζοντας μια εκπληκτική νέα έκδοση την Pearl Cannage αυτής της εμβληματικής τσάντας, η οποία επιδιώκει να τραβήξει την προσοχή.

Το εκπληκτικό Savoir-Faire της Lady Dior Pearl Cannage

Η τελευταία έκδοση αυτής της διαχρονικής τσάντας περικλείει όλα όσα η Lady Dior έχει υποστηρίξει όλο αυτό το διάστημα, ενσωματώνοντας το όραμα του Dior για κομψότητα και ομορφιά.

Η τσάντα Lady Dior επινοήθηκε για άλλη μια φορά από τη Maria Grazia Chiuri με λαμπερές περλέ λεπτομέρειες στη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2023. (Άλλωστε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η επιστροφή των μαργαριταριών είναι γεγονός και πιο έντονη παρά ποτέ. [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ]

Δείτε Επίσης
H πιο μοντέρνα απόχρωση για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024: Τόσο αιθέρια!

Επιδεικνύοντας το μοναδικό Savoir Faire του Οίκου, ιριδίζοντα στολίδια από μαργαριτάρια είναι ραμμένα στο χέρι πάνω στο εύπλαστο υλικό στο μοτίβο Cannage για να δημιουργήσουν ένα αξεσουάρ που εξυψώνει τους κώδικες του Dior με μια πλούσια γοητεία.

Ως τελευταία πινελιά και εξαιρετική επίδειξη της υψηλής δεξιοτεχνίας του γαλλικού Οίκου, η τσάντα φινίρεται με τα κλασικά γράμματα D.I.O.R. και γούρια, ενισχύοντας αυτή την ονειρική δημιουργία.

Η τσάντα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ Dior παγκοσμίως και στον ιστότοπό του.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.