Διαλέξτε το τέλειο τζιν για τη σιλουέτα σας!

Διαλέξτε το τέλειο τζιν για τη σιλουέτα σας!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αγοράσετε ένα τζιν και γυρνώντας σπίτι να νιώσετε απογοητευμένη από την επιλογή σας. Όχι, το σώμα σας δεν άλλαξε μέσα σε αυτές τις δυο-τρεις ώρες, άλλαξε όμως η οπτική σας. Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να σας ξανασυμβεί, απλά διαβάστε παρακάτω και πράξτε ανάλογα.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Ψηλόμεσο, καμπάνα, skinny ή boyfriend; Σας βοηθάμε να ανακαλύψετε ποιο στιλ ταιριάζει καλύτερα στη δική σας σιλουέτα.

Τα τζιν καμπάνα μακραίνουν τα πόδια

Το κατάλληλο τζιν που ανοίγει προς τα κάτω μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε την αίσθηση ότι τα πόδια σας είναι πιο μακριά απ’ ό,τι στην πραγματικότητα, ειδικά αν η σιλουέτα σας είναι μικροσκοπική και με καμπύλες.

Τα τζιν με ελαστικότητα κολακεύουν όλα τα σώματα

Κατά γενική ομολογία, τα τζιν που στρετσάρουν μπορούν να φορεθούν άφοβα από την πλειονότητα των σωμάτων, αλλά και πάλι θα πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικές μάρκες για να βρείτε την ιδανική για την περίπτωσή σας. Και μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το ύψος της μέσης –συχνά αποτελεί βασικό στοιχείο που καθορίζει την άνεση.

Τα ψηλόμεσα τζιν είναι ιδανικά για σιλουέτες με καμπύλες

Αν ανησυχείτε ότι έχετε επιπλέον πόντους στην περιοχή της μέσης, προτιμήστε ένα ψηλόμεσο σχέδιο που δεν θα τονίσει αντιαισθητικά το συγκεκριμένο σημείο.

Αν είστε κοντή, προτιμήστε κομμένα τζιν

Αν το ύψος δεν είναι το μεγάλο ατού σας, υπάρχουν πολλές επιλογές σε κομμένα (κοντά) τζιν που θα κολακέψουν τη σιλουέτα σας. Μην ξεχνάτε ότι τα τζιν μπορούν να μεταποιηθούν, οπότε αφήστε ανοιχτές τις επιλογές σας, όταν ψωνίζετε.

Δείτε Επίσης
Τζιν παντελόνι: Το νέο στιλ που θα το φορέσετε… από τις πασαρέλες

Μία καλή μοδίστρα θα μπορέσει να φέρει το τζιν στο επιθυμητό μήκος. Συνήθως, η καλύτερη επιλογή είναι να κόψετε το αρχικό στρίφωμα και να το ράψετε στο τελείωμα του τζιν αφού το κόψετε, προκειμένου να κρατήσετε τις αυθεντικές ραφές του.

Οι μεγάλες τσέπες κολακεύουν τα οπίσθια

Αν το πρόβλημά σας είναι τα οπίσθια, θυμηθείτε ότι ένα τζιν με μεγάλες τσέπες μπορεί να καλύψει ό,τι θέλετε να κρύψετε.

Τα κλασικά, ίσια τζιν ισορροπούν τις καμπύλες

Αν θέλετε να καλύψετε με έξυπνο τρόπο τις καμπύλες σας, προτιμήστε ένα κλασικό, ίσιο τζιν. Το σχήμα του θα βοηθήσει να ισορροπήσει η σιλουέτα σας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.