Φαντασιώσεις με την υπογραφή Giles!

Φαντασιώσεις με την υπογραφή Giles!
Φαντασιώσεις με την υπογραφή Giles!
+3
Προβολή Φωτογραφιών
Φαντασιώσεις με την υπογραφή Giles!

Τα εσώρουχα θεωρούνται όπλο σαγήνης, εξάπτουν τη φαντασία, υποκινούν σεξουαλικές φαντασιώσεις. Είναι και θα είναι πάντα στη λίστα των επιθυμιών, όπως μας διαβεβαιώνει και ο βρετανός σχεδιαστής Giles Deacon.

O ταλαντούχος βρετανός σχεδιαστής μόδας Giles Deacon, γνωστός και απλά ως Giles, μόλις παρουσίασε τους καρπούς της τελευταίας του συνεργασίας: μια σειρά σέξι εσωρούχων για την αγγλική εταιρεία Ann Summers, η οποία θα λανσαριστεί επίσημα την 1η Μαΐου.

Μολονότι δεν είναι πρωτάρης στις συμπράξεις… κορυφής (έχει δουλέψει με αρκετές εταιρίες όπως η Mulberry, οι σοκολάτες Cadbury και άλλες), ο Giles είδε τα εσώρουχα ως μια πραγματική πρόκληση. «Ουάου! Αυτό είναι πραγματικά διαφορετικό!», ήταν μάλιστα η πρώτη του σκέψη, όταν του έγινε η πρόταση. «Η Ann Summers κατέχει ιδιαίτερη θέση στη βρετανική αγορά και πίστεψα ότι θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να δω τι θα μπορούσα να σχεδιάσω γι’ αυτούς», δήλωσε σε γνωστό περιοδικό. «Η ιδέα με ιντριγκάρισε».

Και μπορεί η Ann Summers  να είναι γνωστή για τα σέξι εσώρουχα και τα ερωτικά βοηθήματα που προμηθεύει το κοινό της Μ. Βρετανίας, της Ιρλανδίας και της Ισπανίας, τα σχέδια όμως του Giles Deacon είναι μεν προκλητικά αλλά και αρκετά avant garde, αφού εμπνέονται από τις εικόνες διάσημων φωτογράφων, όπως οι Steven Klein, Helmut Newton, Mert and Marcus, Guy Bourdain και David La Chapelle.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.