Η Gisele Bundchen «κολυμπά» στο φεγγαρόφως για τον οίκο Missoni!

Η Gisele Bundchen «κολυμπά» στο φεγγαρόφως για τον οίκο Missoni!
Η Gisele Bundchen «κολυμπά» στο φεγγαρόφως για τον οίκο Missoni!
Η φωτογράφος Harley Weir δημιουργεί ονειρικά τοπία με άστρα, νεφελώματα και διαστημικές νύχτες…
Ο Βέλγο- Αιγύπτιος τραγουδιστής Tamino Amir Moharam, που έχει κάνει αίσθηση στην εναλλακτική ροκ ευρωπαϊκή σκηνή είναι το ανδρικό πρόσωπο της καμπάνιας
Προβολή Φωτογραφιών
Η Gisele Bundchen «κολυμπά» στο φεγγαρόφως για τον οίκο Missoni!

Η διαφημιστική καμπάνια του ιταλικού οίκου Missoni για την άνοιξη-καλοκαίρι  2019 είναι λαμπερή σαν νυχτερινό φως του διαστήματος, όπου τα αστέρια και οι πλανήτες μετατρέπονται σε αιθέριο υπόβαθρο… Η δε Ζιζέλ αποτελεί ένα ακόμη… αστέρι στη φωτογράφηση!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Το supermodel Gisele Bundchen επιστρέφει για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια ως το πρόσωπο του οίκου Missoni. Μαζί με τον Βέλγο- Αιγύπτιο τραγουδιστή Tamino, φωτογραφίζονται για τη διαφημιστική εκστρατεία για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019 της μάρκας.

Η φωτογράφηση έγινε από την ήδη επιτυχημένη (είναι μόλις 27 ετών) Βρετανίδα φωτογράφο Harley Weir, το σκηνικό περιλαμβάνει ονειρικές εικόνες με άστρα, νεφελώματα και έναστρες νύχτες.

Βαθύ μπλε ουρανοί, σαν θέατρο μπαρόκ, κοντινά και μακρινά πλάνα ενός γαλαξία, αμμώδεις αλλά και καταπράσινοι ονειρικοί τόποι. Τα ερημικά τοπία ζωντανεύουν αμμόλοφους και κρατήρες, ζωγραφισμένοι από τις αντανακλάσεις των αστεριών που πλαισιώνουν τους δύο πρωταγωνιστές: το σούπερ μοντέλο Gisele Bündchen, και τον Βέλγο- Αιγύπτιο τραγουδιστή Tamino Amir Moharam, που έχει κάνει αίσθηση στην εναλλακτική ροκ ευρωπαϊκή σκηνή.

Και τα δύο πρόσωπα της καμπάνιας αποκαλύπτουν το στιλ της νέας ανοιξιάτικης συλλογής ποζάροντας σαν πλάσματα που αναδύονται από τους αστερισμούς του διαστήματος.

Δείτε Επίσης
Ψάθινα καπέλα: Όσο μεγαλύτερα τόσο καλύτερα!

Η Ζιζέλ φορώντας τα διάσημα ζιγκ ζαγκ πλεκτά του οίκου, αλλά και λαμπερά λαμέ ή ρούχα με βολάν και ιριδίζουσες φόρμες που «καδράρονται» μέσα στα ονειρικά πλάνα υπό την καθοδήγηση της ίδια της Angela Missoni.

Η εκστρατεία καταγράφει το νομαδικό πνεύμα της συλλογής, με τους δύο πρωταγωνιστές να εκπροσωπούν τους ταξιδιώτες που υπερβαίνουν τον χώρο και τον χρόνο.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.