Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς λανσάρει σειρά ρούχων

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς λανσάρει σειρά ρούχων

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, μετά το λανσάρισμα των ειδών σπιτιού, με το brand της Casa ZetaJones, τώρα ήρθε η ώρα να προτείνει και μία σειρά γυναικείων ρούχων.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η σειρά γυναικείων ρούχων, την οποία προετοίμαζε εδώ και ένα χρόνο, μόλις έκανε την εμφάνισή της κάτω από την ομπρέλα του ήδη υπάρχοντος brand Casa Zeta-Jones με τα λευκά είδη.

Η εταιρεία της αναφέρει, ότι η νέα συλλογή ρούχων ξεκίνησε μετά από συνομιλίες της διάσημης ηθοποιού με την Universal Alliance για το «ήθος» της μάρκας, για το κοινό που θα στόχευαν τα ρούχα, αλλά και για την αισθητική και την κατεύθυνση της συλλογής.

«Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια συλλογή που ενσωματώνει το όραμά μου και μιλάει στον πελάτη μου, δηλαδή μια πολύπλευρη, μοντέρνα και σίγουρη γυναίκα που ζει μια δυναμική ζωή», δήλωσε η Catherine Zeta-Jones.

Η συλλογή αυτή προτείνει ρούχα που φοριούνται «από το πρωί μέχρι το βράδυ», είναι πολυτελής και κάνει έντονη χρήση φυσικών υφασμάτων, όπως μετάξι, βαμβάκι και κασμίρ.

Ρούχα άνετα και κομψά, όπως φορέματα πουλόβερ και πλεκτά παντελόνια, δηλώνει ο creative director της Zeta-Jones, Fred Tutino.

O ίδιος ανέφερε, ότι η ανοιξιάτικη συλλογή έχει ονομαστεί Future Natural και εμπνέεται από χρώματα, σχήματα και υφές που βρίσκονται στη φύση αναμεμιγμένα με μια δόση σύγχρονης αισθητικής.

Για περισσότερα: www.casazetajonescollection.com/collections/

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.