Η μόδα συναντά την τέχνη στην καμπάνια του Givenchy για την άνοιξη-καλοκαίρι 2022

Η μόδα συναντά την τέχνη στην καμπάνια του Givenchy για την άνοιξη-καλοκαίρι 2022

Η καμπάνια του Givenchy άνοιξη-καλοκαίρι 2022 γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ παράδοσης και νεωτερικότητας, διερευνώντας την ένταση μεταξύ τής υπερβολής και της πειθαρχίας μέσα από μια σειρά από έγχρωμες και ασπρόμαυρες εικόνες.

«Για τη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2022, ήθελα να βασιστώ στην παράδοση της ιστορίας του Givenchy, ενώ παράλληλα κοιτάζω πραγματικά προς το μέλλον. Για να το κάνω αυτό, δούλεψα με ανθρώπους που θαυμάζω σε διαφορετικούς κλάδους που έχουν πραγματικά μοναδικές προοπτικές, συμπεριλαμβανομένου του καλλιτέχνη Josh Smith, του οποίου το εμβληματικό έργο ενσωματώνεται σε όλη τη συλλογή», δήλωσε ο Matthew M. Williams, δημιουργικός διευθυντής του Givenchy.

Ο Matthew M. Williams, σχολιάζει την καμπάνια λέγοντας: «Ήταν απίστευτο να συνεργάζομαι τόσο στενά με τον Josh –κάποιον του οποίου τη δυναμική δουλειά και την απεριόριστη προοπτική του θαύμαζα εδώ και καιρό, σε όλες τις πτυχές της, συμπεριλαμβανομένης αυτής της καμπάνιας.

Για μένα, το καλλιτεχνικό του όραμα αντιπροσωπεύει το σύγχρονο ήθος του Givenchy και είμαι ευγνώμων που ο Josh με άφησε –και, τώρα, μέσω της καμπάνιας και τόσους άλλους– να μπω πλήρως και να εξερευνήσω τον κόσμο του».

Η Kendall Jenner επιστρέφει επίσης για την άνοιξη-καλοκαίρι 2022, κρατώντας την εμβληματική τσάντα της μάρκας, την «Kenny». Δημιουργημένη ως μια περίπλοκη τσάντα, η «Kenny» είναι ένα πραγματικά καθημερινό κομμάτι που θυμίζει τη μόδα του μεγάλου γαλλικού οίκου, με έναν εύπλαστο, ντυμένο στο χέρι καμβά που τονίζεται από τα χαρακτηριστικά στοιχεία G-Cube.

Δείτε Επίσης
Η Kendall Jenner ως Αμαζόνα στην καμπάνια Stella McCartney φθινόπωρο 2023

Το βίντεο συνοδεύει μια συλλογή εικόνων σε συνεργασία με τον Αμερικανό καλλιτέχνη Josh Smith, ο οποίος φέρνει έναν υπαινιγμό ανατροπής στην καμπάνια με το freestyle στιλ του.

https://youtu.be/tmpiSOFtJwc

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.