Μία ολάνθιστη καμπάνια!

Μία ολάνθιστη καμπάνια!
Μία ολάνθιστη καμπάνια!
Μία ολάνθιστη καμπάνια!
Μία ολάνθιστη καμπάνια!
Μία ολάνθιστη καμπάνια! +3
Προβολή Φωτογραφιών
Μία ολάνθιστη καμπάνια!

Ένα θερμοκήπιο στο Haslemere, στην καρδιά της αγγλικής υπαίθρου, είναι το σκηνικό της νέας διαφημιστικής εκστρατείας για τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι Blugirl που φωτογραφήθηκε από τον διάσημο φωτογράφο Michelangelo Di Battista.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το σκηνικό, γεμάτο από φυτά και λουλούδια, ενισχύει με ιδιαίτερο τρόπο αυτή τη συλλογή, αφού και τα ίδια τα ρούχα είναι γεμάτα από φλοράλ  μοτίβα και ρομαντικά κεντήματα. Το πρόσωπο της καμπάνιας, το νέο μοντέλο Charlotte Folkman, ενσαρκώνει την ουσία της ρομαντικής και ονειροπόλου γυναίκας Blugirl.

Ο ιταλικός οίκος Blugirl διάλεξε ένα υπέροχο θερμοκήπιο στο Haslemere στην καταπράσινη αγγλική ύπαιθρο και ο φωτογράφος Michelangelo Di Battista κατέγραψε στον φακό του την ομορφιά της μελαχρινής Charlotte Folkman να περιβάλλεται από ανθισμένα φυτά και λουλούδια για να τονίσει τις πολύχρωμες λουλουδάτες δημιουργίες της συλλογής. Από έξωμες μπλούζες μέχρι μακριά φορέματα και φούστες, η Blugirl γιορτάζει το ρομαντικό στιλ για τη φετινή άνοιξη. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Florrie White και τα χτενίσματα ο Neil Moodie τονίζοντας ακόμη περισσότερο μία νοσταλγική θηλυκότητα.

Δείτε Επίσης
Τα φλοράλ επιστρέφουν - δείτε πώς να τα φορέσετε για το 2024

Η τοποθεσία, πλούσια σε φυτά και λουλούδια, όπου η παρουσία της φύσης είναι ενεργητική και ζωντανή, εκθειάζει με ιδιαίτερο τρόπο τη συλλογή, που διακρίνεται από κεντήματα, παστέλ χρώματα και ζωηρά φλοράλ prints. Το ίδιο το μοντέλο ενσαρκώνει την ουσία της ρομαντικής και ονειροπόλου γυναίκας Blugirl.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.