Ο οίκος Burberry κάνει… διακοπές στη Μύκονο

Ο οίκος Burberry κάνει… διακοπές στη Μύκονο

Με έμπνευση από το χαρακτηριστικό ύφος του ανανεωμένου καταστήματος επί της οδού Regent street του Λονδίνου, το νέο pop-up store του οίκου Burberry στο Nammos Village, παρουσιάζει μια χρωματική παλέτα από καλοκαιρινούς τόνους του πράσινου, μπεζ σε συνδυασμό με γαλάζιο και ροζ.

Ο οίκος Buberry λειτουργεί και το φετινό καλοκαίρι το pop-up κατάστημά του στο Nammos Village της Μυκόνου. Ακολουθώντας την αισθητική και το ύφος του ανανεωμένου καταστήματος του οίκου της Regent street στο Λονδίνο, το Nammos Village pop-up store έρχεται με μία καλοκαιρινή διάθεση.

Στο εσωτερικό της μπουτίκ στο Nammos Village, τα έπιπλα όπως και τα φωτιστικά έχουν κατασκευαστεί από διάφορα υλικά, όπως το plywood, καθρέπτες και γυαλιστερές επιφάνειες.

Η εξωτερική βεράντα, διαθέτει ξύλινη πέργκολα εμπνευσμένη από την παραδοσιακή μυκονιάτικη αρχιτεκτονική, με ταπετσαρίες που διαθέτουν το καλοκαιρινό ΤΒ monogram σε λαμπερές μπλε αποχρώσεις.

Το pop-up κατάστημα διαθέτει τη συλλογή φθινόπωρο – χειμώνας 2020 Pre-Collection του Riccardo Tisci, καλλιτεχνικού διευθυντή του διάσημου βρετανικού οίκου.

Η συγκεκριμένη συλλογή, γιορτάζει τη νέα ταυτότητα του οίκου Burberry – ενισχύοντας σχέδια και μοτίβα από τα αρχεία του με την αίσθηση της ελευθερίας και της ζωντάνιας.

Δείτε Επίσης
7 Deaths of Maria Callas: O οίκος Burberry «ντύνει» την όπερα

Το pop-up κατάστημα επίσης διαθέτει τη δεύτερη Thomas Burberry Monogram συλλογή, με ονομασία TB Summer Monogram, η οποία ενσωματώνει το ελεύθερο πνεύμα και την αισιοδοξία του καλοκαιρού.

Το Burberry Nammos Village pop-up store θα παραμείνει ανοιχτό έως τον Οκτώβριο του 2020.

Nammos Village, Κτίριο 4
Παραλία Ψαρού
Μύκονος
Τηλ.:211 1088 167

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.