Ο Saint Laurent πήρε… την καρδιά μας!

Ο Saint Laurent πήρε… την καρδιά μας!

Ένα choker που μπορεί να προσθέσει ρομαντισμό στην εμφάνισή μας! Η «φουσκωτή» καρδιά από ορείχαλκο κρέμεται από την άκρη μίας βελούδινης κορδέλας και αυτή την άνοιξη ο Saint Laurent κλέβει τις καρδιές μας!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Αυτές οι «φουσκωτές» καρδιές είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους προς τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και μετά. Υπάρχει η έκδοση Taxco που σφυρηλατήθηκε στην πόλη του Μεξικού. Η γλυπτική άποψη της Έλσα Περέττι με έμπνευση από τη φύση. Η εντυπωσιακή, περίτεχνη έκδοση του Christian Lacroix ή εκείνη των Mondo Mondo, διακοσμημένη με μαργαριτάρια και αστραφτερά ψεύτικα κοσμήματα. Αυτή την άνοιξη, ο Saint Laurent μπήκε στο «πάνθεον» με τη δική του φουσκωτή καρδιά!

Η συλλογή της σεζόν ήταν μια ωδή στην Paloma Picasso που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Yves Saint Laurent ως σχεδιαστή, τον ενθάρρυνε να πάρει περισσότερα ρίσκα. Το προσωπικό της στιλ συνδύαζε παραδοσιακά αρσενικά και θηλυκά βασικά στοιχεία, που συχνά ολοκληρώνονταν με κάποιου είδους choker.

Στο ανοιξιάτικο lookbook του Saint Laurent, αυτό το κολιέ φορέθηκε από ένα μοντέλο ντυμένο με ένα μίνι στενό φόρεμα διακοσμημένο με φτερά και βαριές στρατιωτικού τύπου μπότες, φωτίζοντας τη διάθεση μιας κατά τα άλλα σοβαρής εμφάνισης.

Δείτε Επίσης
Το womanidol ονειρεύεται το στιλ του Ιουλίου 2023

«Έδειχνε μια λαμπερή σκληρότητα», είπε ο Anthony Vacarello, ο δημιουργικός διευθυντής του γαλλικού οίκου, στη Vogue λίγο πριν από την επίδειξη, «και ήταν ένας τρόπος για εκείνη { την Paloma Picasso} να κινηθεί στον κόσμο και να κρατήσει τον δικό της».

Κατασκευασμένο στην Ιταλία, το τσόκερ έχει μεγάλο μέγεθος — 35 εκ. επί 13,7 εκ. πλάτος και είναι βαρύ σε αίσθηση. Ωστόσο, δεν είναι όλα σχετικά με την κλίμακα, καθώς το μενταγιόν είναι λιγότερο από μισή ίντσα στο φαρδύτερο σημείο του. Μικρό αλλά παχουλό, μεταφέρει πολλά σε λίγο — ακριβώς όπως οι καρδιές που χτυπούν μέσα μας, και αυτό είναι ελαφρώς λιγότερο πολύτιμο στα 550$, διαθέσιμο για προπαραγγελία.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.