Ζωγραφίστε το τζιν σας!

Ζωγραφίστε το τζιν σας!

Δημιουργήστε τα «μοναδικά» σας τζιν κομμάτια με το σχέδιο της επιλογής στο κατάστημα της Gap, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Αυτόν τον Μάιο, η Gap προσκαλεί τους λάτρεις των τζιν να βγάλουν προς τα έξω την καλλιτεχνική τους φύση και να δημιουργήσουν τα δικά τους custom paint κομμάτια από την Denim συλλογή της, αξιοποιώντας τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις  με -30% σε όλα τα denim κομμάτια.

Το Σάββατο 12 Μαίου 2018 – τελευταία ημέρα των εκπτώσεων – από τις 12.00 έως και τις 20.00 στο κατάστημα Gap στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, με την αγορά ενός κομματιού θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει και ένας εικαστικός καλλιτέχνης θα το ζωγραφίσει, χωρίς χρέωση. Η προσωποποίηση των τζιν αφορά κομμάτια από όλα τα τμήματα, ανδρικό, γυναικείο και παιδικό και θα γίνει εντός συγκεκριμένων χρονικών περιθωρίων με σειρά προτεραιότητας.

Δείτε Επίσης
Μία σύντομη ιστορία του τζιν τζάκετ

Η Gap διαθέτει πληθώρα σχεδίων και γραμμών τζιν που σίγουρα ικανοποιούν και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Με τη βοήθεια του εικαστικού καλλιτέχνη, τα σχέδια που έχετε φανταστεί θα πάρουν μορφή πάνω στα αγαπημένα σας Gap τζιν κομμάτια, αποκτώντας τον δικό τους χαρακτήρα για μοναδικές εμφανίσεις. Κάντε ένα «προσωπικό» δώρο στον εαυτό σας, ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από vintage επιλογές σχεδίων από κλασικά και αγαπημένα παιχνίδια όπως pacman και tetris, ή ρομαντικά floral μοτίβα έως το αγαπημένο σας σύνθημα, συγκρότημα ή ακόμη παιδικό ήρωα για τους μικρούς μας φίλους, οι επιλογές σας είναι ανεξάντλητες.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.