Οι κανόνες του στιλ σύμφωνα με τη Stella McCartney

Οι κανόνες του στιλ σύμφωνα με τη Stella McCartney
Οι κανόνες του στιλ σύμφωνα με τη Stella McCartney
«Αυτή την εποχή, η έννοια του σέξι σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα μας. Μπορεί να έχεις τελείως ανδρόγυνο στιλ και να είσαι φοβερά σέξι. Έχει να κάνει με το να είσαι ο εαυτός σου»
«Είναι σημαντικό ειδικά στις βραδινές εξόδους να έχεις τον έλεγχο της κατάστασης και μια ολόσωμη φόρμα σου επιτρέπει να διατηρείς την αίσθηση του ποια είσαι», λέει η Stella, και ισχυρίζεται ότι τις φορά παντού και πάντα!
«Ένα καλό και συνήθως ακριβό βραδινό ρούχο είναι κάτι που θα μπορείς να το φοράς για πολλά χρόνια», η διαφορά κατά τη σχεδιάστρια έγκειται στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες +4
Προβολή Φωτογραφιών
Οι κανόνες του στιλ σύμφωνα με τη Stella McCartney

Λαμπερή, κομψή και διάσημη (ας μην ξεχνάμε ότι είναι κόρη του Beatle, Paul McCartney), η 46χρονη σχεδιάστρια μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του ξεχωριστού της στιλ.

Από την Βάνα Αντωνοπούλου

Το σέξι είναι θέμα αντίληψης

«Αυτή την εποχή, η έννοια του σέξι σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα μας. Εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με το άτομο: Πώς στέκεσαι, πώς συμπεριφέρεσαι, τι σημαίνει σέξι για εσένα προσωπικά. Μπορεί να έχεις τελείως ανδρόγυνο στιλ και να είσαι φοβερά σέξι από τον τρόπο που φέρεσαι, από το γεγονός ότι έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Το σέξι έχει να κάνει με το να μην προσπαθείς να είσαι κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό σου».

Μια ολόσωμη φόρμα χαρίζει άλλη δυναμική

«Ζω φορώντας ολόσωμες φόρμες. Τις φοράω κυριολεκτικά από το πρωί έως το βράδυ. Και ειλικρινά τις λατρεύω για τις βραδινές εξόδους, γιατί χαρίζουν ένα ανδρικό στοιχείο σε στιγμές που συνήθως οι γυναίκες είτε είμαστε υπερβολικά ντυμένες είτε πολύ θηλυκά ντυμένες. Είναι σημαντικό ειδικά στις βραδινές εξόδους να έχεις τον έλεγχο της κατάστασης και μια ολόσωμη φόρμα σου επιτρέπει να διατηρείς την αίσθηση του ποια είσαι».

Ένα καλό φόρεμα κρατάει για πάντα

«Ένα καλό και συνήθως ακριβό βραδινό ρούχο είναι κάτι που θα μπορείς να το φοράς για πολλά χρόνια. Γι’ αυτό και εγώ προτιμώ να επενδύω σε πιο διαχρονικά κομμάτια -απλά αλλά με μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια, τα οποία θα μπορέσω να ξαναφορέσω».

Η μόδα δεν πρέπει να μπερδεύει 

«Οι καινούργιες κολεξιόν πρέπει να βρίσκουν τη θέση τους στην γκαρνταρόμπα μας χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Θα πρέπει να μπορείς να τα συνδυάζεις με κομμάτια που έχεις ήδη, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζεις συνεχώς καινούργια πράγματα. Αν έχεις ένα ωραίο τζιν, ένα λευκό T-shirt και ένα καλό πουλόβερ, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο».

Δείτε Επίσης
10 λόγοι που θα μας λείψει η Phoebe Philo από την Céline

Να είσαι ο εαυτός σου

«Σαν σχεδιαστές, όταν δουλεύουμε με κάποιον διάσημο, προσπαθούμε το look του να μην επισκιάζει την προσωπικότητά του. Είναι γεγονός ότι όταν δεν γίνεται αυτό, φαίνεται στο κόκκινο χαλί. Προσωπικά, αισθάνομαι πολύ άνετα με το στιλ μου αλλά την ίδια στιγμή καταλαβαίνω ότι δεν είναι κάτι εύκολο για όλο τον κόσμο. Η σημερινή εποχή επιτρέπει στον κόσμο να έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον τρόπο που εκφράζεται, αλλά είναι δύσκολο αν δεν έχεις ένα φυσικό ένστικτο για το ντύσιμο. Γι’ αυτό και απευθυνόμαστε στους σχεδιαστές μόδας».

Δεν υπάρχουν κανόνες

«Τα ρούχα πρέπει να φοριούνται και όχι να “φοράνε” τη γυναίκα. Μπορείτε να φορέσετε κομμάτια με smoky eye για το βράδυ αλλά και να τα συνδυάσετε αλλιώς για τις πρωινές ώρες. Δεν υπάρχουν κανόνες στο στιλ. Και ό,τι μπορείς να φορέσεις με τακούνια μπορείς επίσης και να το βάλεις με αθλητικά!».

Μην ξεχνάτε ότι οι γυναίκες είμαστε φοβερές

«Η μητέρα μου ήταν για εμένα μεγάλη έμπνευση. Όπως η αδερφή και οι φίλες μου. Ειλικρινά, εμπνέομαι από όλες τις γυναίκες -από οτιδήποτε πρέπει να κάνουμε και να αναλάβουμε. Είμαστε φοβερές! Θέλω μόνο να μπορώ να κάνω τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς τις γυναίκες».

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.