Τάση: Οι γήινες αποχρώσεις είναι σέξι το φθινόπωρο του 2022

Τάση: Οι γήινες αποχρώσεις είναι σέξι το φθινόπωρο του 2022

Η τάση με τις γήινες αποχρώσεις δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα γιατί κολακεύουν όλους τους τόνους δέρματος. Ενώ, η πολυπλοκότητα αυτής της χρωματικής παλέτας, σε συνδυασμό με τις ευέλικτες ιδιότητές της, την καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στα ρούχα σας για κάθε περίσταση. Οι fashionistas λατρεύουν να δημιουργούν διαφορετικά στιλ με αυτή την παλέτα, γιατί το παιχνίδι με τις ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις αναδεικνύει κάθε εμφάνιση.

Από τη Μαρία Καλοπούλου 

Έτσι, το φθινόπωρο του 2022, ανακατέψτε και ταιριάξτε τα αγαπημένα σας ουδέτερα χρώματα ή προσθέστε τα σε οποιοδήποτε εμφάνιση ως statement κομμάτι. Το ίδιο ισχύει και για τις χρωματικές παλέτες μακιγιάζ που θα βρείτε εύκολα. Είτε πρόκειται για μακιγιάζ είτε για ρούχα, οι nude χρωματικές τάσεις έχουν κάνει μια αξιοσημείωτη επιστροφή σε κάθε κατηγορία μόδας.

Ας μην ξεχνάμε, ότι έχουν το προσόν… να ταιριάζουν στη μεταβατική εποχή όπως είναι ειδικά για την Ελλάδα ο Σεπτέμβριος και μεγάλο μέρος του Οκτωβρίου, οπότε μας λύνουν τα χέρια. Αφήστε, που αυτές οι αποχρώσεις κολακεύουν και τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα!

Τα ουδέτερα χρώματα έχουν «φιλικές σχέσεις» με τις μονοχρωμίες. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε αυτούς τους απαλούς χρωματισμούς εκτός από τα ρούχα και στα υποδήματά σας. Οι ψηλές μπότες για παράδειγμα δεν θα φαίνονται ποτέ «άβολες» με τα ρούχα σας.

Η ανάμειξη μάλιστα διαφορετικών γήινων χρωμάτων σας δίνει μια αριστοκρατική και πολύ θηλυκή εμφάνιση. Οι μπεζ αποχρώσεις φαίνονται εκλεπτυσμένες και φρέσκιες.

Δείτε Επίσης
Τα «νύχια μανεκέν» που αγαπούν οι διάσημες είναι το τέλειο απλό μανικιούρ

Και φυσικά, μπορούν να αποτελέσουν τον «καμβά» για να κάνετε συνδυασμούς ή layering με άλλα χρώματα που μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε συναρπαστικές.

Ένα μακρύ σακάκι πάνω από ένα ζευγάρι μπεζ μπότες και μια απλή κομψή τσάντα είναι απόλυτη τελειότητα. Ένα φόρεμα σε γήινη απόχρωση με ένα έντονο χρώμα σε μια τσάντα είναι τόσο απλό αλλά και τόσο κομψό.

Αν δεν είναι μέχρι τώρα η αγαπημένη σας χρωματική παλέτα, ίσως μόνο μια πιο σκούρα μελί απόχρωση είναι αυτή που μπορεί να σας αρέσει. Οι τόνοι του σοκολατί τείνουν να φαίνονται απολύτως εκπληκτικοί σε συνδυασμό με άλλα σκούρα χρώματα. Επιπλέον, η προσθήκη μίας τσάντας σε τέτοιο χρώμα είναι μια εξαιρετική ιδέα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.