Τα πράγματα που σας κάνουν σέξι χωρίς να το ξέρετε!

Τα πράγματα που σας κάνουν σέξι χωρίς να το ξέρετε!
Τα πράγματα που σας κάνουν σέξι χωρίς να το ξέρετε!
Όταν προσπαθείτε να γοητεύσετε τον συνομιλητή σας, είναι συνηθισμένο να αγγίζετε ασυναίσθητα τα μαλλιά σας ή να παίζετε με μία τούφα, ενώ ένα λαμπερό χαμόγελο κάνει το πρόσωπό μας να φωτίζεται!
Όταν μια γυναίκα κουβεντιάζει με έναν άντρα και ασυναίσθητα δαγκώνει το χείλος της, είναι κάτι που οι άντρες βρίσκουν απίθανα σέξι
Προβολή Φωτογραφιών
Τα πράγματα που σας κάνουν σέξι χωρίς να το ξέρετε!

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πώς μερικές γυναίκες κάνουν τους άντρες να τρέχουν από πίσω τους χωρίς καμία προσπάθεια. Κι εμείς! Δεν είναι επιστήμη. Είναι απλές μικρές κινήσεις που όλες κάνουμε αλλά δεν τους δίνουμε την απαραίτητη σημασία. Διαβάστε παρακάτω ποιες είναι οι καθημερινές σας συνήθειες που μπορούν να τραβήξουν έναν άντρα σαν μαγνήτης!

Από τη Σοφία Κροκιδά

Μεταξύ μας, ποια γυναίκα δεν θέλει να αρέσει στους άντρες και ειδικά σε αυτούς που την ενδιαφέρουν, χωρίς να χρειάζεται να σπάει κάθε φορά το κεφάλι της για να τους προσελκύσει; Και για μία ακόμη φορά δεν είναι το μέγεθος του στήθους ούτε φυσικά το χρώμα των μαλλιών σας! Ας δούμε τελικά ποιες είναι αυτές οι μικρές κινήσεις που τραβούν τους άντρες σας σαν τις μέλισσες στο μέλι…

1.  Όταν δαγκώνετε τα χείλη σας

Όταν μια γυναίκα κουβεντιάζει με έναν άντρα και ασυναίσθητα δαγκώνει το χείλος της, είναι κάτι που οι άντρες βρίσκουν απίθανα σέξι. Γιατί; Σύμφωνα με έρευνες, οι άντρες βρίσκουν ελκυστικές τις γυναίκες με «αφελή» χαρακτηριστικά, γιατί έτσι δείχνουν πιο «εκμεταλλεύσιμες».

Οι άντρες είναι γενετικά «προγραμματισμένοι», ώστε να αναζητούν το εύκολο σεξ και τέτοιου είδους εκφράσεις από μια γυναίκα την κάνει να φαίνεται εύκολο «θήραμα».

Μην ανησυχείτε όμως! Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δαγκώσετε το χείλος σας χωρίς να το καταλάβετε ο άντρας που έχετε απέναντί σας θα σας εκμεταλλευτεί.

Απλά θα του τραβήξετε την προσοχή στέλνοντας μηνύματα στο υποσυνείδητό του. Το αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό ή όχι είναι στο χέρι σας!

2. Όταν παίζετε με τα μαλλιά σας

Η δημοφιλής εταιρεία Pantene σε πρόσφατη έρευνά της αποκάλυψε πως το 82% των ανδρών θεωρούν ότι τα σέξι μαλλιά είναι το κλειδί του σεξαπίλ.

Όταν προσπαθείτε να γοητεύσετε τον συνομιλητή σας, είναι συνηθισμένο να αγγίζετε ασυναίσθητα τα μαλλιά σας ή να παίζετε με μία τούφα. Οι άντρες θεωρούν αυτές τις κινήσεις σαγηνευτικές και βοηθούν να χτιστεί ανάμεσά σας μια ανεξήγητη έλξη.

3.  Όταν δείχνετε αυτοπεποίθηση

Υπάρχουν κάποια πράγματα που καθρεφτίζουν την αυτοπεποίθησή σας. Όπως το να μένετε σταθερή στις αξίες σας, το να γνωρίζετε ότι όποιος άντρας είναι δίπλα σας θα είναι τυχερός ή ότι δεν αλλάζετε γνώμη μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε κάποιον.

Δείτε Επίσης
Έρευνα: Ποια μαλλιά γοητεύουν τους άνδρες;

Το να δείχνει μια γυναίκα τη δυναμικότητά της είναι κάτι που γοητεύει κάθε άντρα και το προσθέτει στα σέξι χαρακτηριστικά της.

4.  Όταν χαμογελάτε

Όταν χαμογελάτε, το πρόσωπό σας φωτίζεται και δείχνετε πιο προσιτή. Εκπέμπετε ζεστασιά και εσωτερική ηρεμία. Τι καλύτερο από το να δείξετε στον άντρα που σας ενδιαφέρει το πόσο θετικός και χαρούμενος άνθρωπος είστε;

Και φυσικά, ένα χαμόγελο πάντα είναι το ιδανικό «σήμα» για να σας προσεγγίσει κάποιος, αφού χαμογελώντας θα του δείξετε ότι δεν θα τον απορρίψετε και ίσως ενδιαφέρεστε για αυτόν.

Οι περισσότεροι άντρες έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους «προτροπές», γιατί συχνά φοβούνται ότι θα τους απορρίψετε και θα πληγωθεί ο εγωισμός τους.

Να θυμάστε ότι οι άντρες σκέφτονται πιο απλοϊκά από τις γυναίκες και το μόνο που ζητάνε για να κάνουν το επόμενο βήμα είναι μερικά σημάδια ότι έχουν κερδίσει την προσοχή σας!

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.