Τι είναι τα scarf prints;

Τι είναι τα scarf prints;
Τι είναι τα scarf prints;
Από τις πασαρέλες: Etro // Gucci // Ferragamo
Tα εντυπωσιακά χρώματα και μοτίβα αποτελούν ένα δυνατό χαρτί από μόνα τους! Φορέστε τα απλώς με μπότες και το παλτό σας! // Φόρεμα, Etro // Φούστα, Sandro // Aπό την πασαρέλα, Toga
Mία φούστα με scarf prints συνδυάζεται εύκολα με ένα μαύρο πουλόβερ και μαύρα μποτίνια // Mακρύ φόρεμα, Valentino // Φόρεμα με κρόσσια, Vetements // Dolce&Gabbana +4
Προβολή Φωτογραφιών
Τι είναι τα scarf prints;

Στις πασαρέλες του χειμώνα υπήρξε ένα εντυπωσιακό trend που από ό,τι φαίνεται θα γίνει ακόμη πιο έντονο την ερχόμενη άνοιξη. Ρούχα και αξεσουάρ που τα ντεσέν τους μοιάζουν με όμορφα πολύχρωμα μαντίλια.

από τη Μαρία Καλοπούλου

Από την Νέα Υόρκη μέχρι το Μιλάνο, οι διάσημοι οίκοι μόδας ανέδειξαν τα scarf prints. Πρόκειται, ίσως για την πιο ιδιαίτερη κατηγορία στα μοτίβα και στην πραγματικότητα μοιάζει σαν να φοράμε ένα όμορφο, πολύχρωμο μαντήλι.

Τα scarf prints είναι πολύχρωμα και παραπέμπουν άμεσα στα υπέροχα μεταξωτά φουλάρια που ήταν και παραμένουν ένα διαχρονικό κομμάτι του στιλ κάθε γυναίκας.

Δείτε Επίσης
Έμπνευση από τα χρώματα του νερού!

Φυσικά, σε αυτή τη μορφή, καλύπτουν μεγαλύτερες επιφάνειες και είναι ικανά να δημιουργήσουν τους πιο απίθανους συνδυασμούς. Με τα scarf print μπορείτε να φτιάξετε ένα total outfit, να τα προσθέσετε σε ένα πιο μονόχρωμο ή ήπιο χρωματικά look ή ακόμα και να βρείτε τρόπο να τα συνδυάσετε με άλλα prints.

Σε αυτό ίσως βοηθήσουν τα χρώματα, έτσι ώστε να τα συνδυάσετε ή να κάνετε αντιθέσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, ένα όμορφο scarf printed κομμάτι μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με ένα άλλο μονόχρωμο και το αποτέλεσμα να είναι αρκετά ενδιαφέρον.

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.