Λάμψη και ανανέωση πριν από τις γιορτές!

Λάμψη και ανανέωση πριν από τις γιορτές!

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα προτείνει 3 θεραπείες για να εντυπωσιάσετε στα πάρτι των γιορτών!

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και οι συνήθεις ερωτήσεις αρχίζουν να εμφανίζονται: Τι θα φορέσω στο ρεβεγιόν; Πώς θα φτιάξω τα μαλλιά μου; Τι μακιγιάζ να επιλέξω; Πώς θα κάνω την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση;

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και Laser του Cosmetic Derma Medicine Medical Group προτείνει 3 θεραπείες που θα εξασφαλίσουν άμεσα και με ασφάλεια αναζωογόνηση και λάμψη στο πρόσωπό μας!

Total Plasma Lift: η τελευταία λέξη στην Αισθητική Δερματολογία

Tο Total Plasma Lift είναι το νέο πρωτόκολλο αντιγήρανσης που συνδυάζει μοναδικά τις πιο δραστικές θεραπείες στην ανάπλαση του προσώπου και στην αντιγήρανση: το Fractional Laser και το PRP. Τα αποτελέσματα του Total PlasmaLift είναι πραγματικά εντυπωσιακά: βαθιά, ολική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό. Το Total Plasma Lift εφαρμόζεται αποκλειστικά από την ιατρική ομάδα της Cosmetic Derma Medicine.

Βotox

Το botox δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης για γυναίκες και άνδρες. Στην κοσμητική δερματολογία χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και δίνει θεαματικά αποτελέσματα άμεσα. Με το botox προλαμβάνονται και αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες έκφρασης: μετώπου, μεσόφρυου, ματιών και λαιμού. Επειδή δρα τοπικά στο σημείο που γίνεται, μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά ακόμα και σε νεαρά σε ηλικία άτομα, στα οποία οι ρυτίδες λόγω της αυξημένης εκφραστικότητάς τους έχουν σχηματιστεί μεν αλλά δεν έχουν ακόμα εγκατασταθεί και μονιμοποιηθεί. Αυτή η τεχνική είναι γνωστή ως “babybotox”τεχνική κατά την οποία χρησιμοποιούνται μικρότερες δόσεις botox που δρα ανασταλτικά στη μονιμοποίηση των ρυτίδων.

Δείτε Επίσης
Lifting μετώπου: Πότε και γιατί είναι καλύτερο από το Botox

Yαλουρονικό Οξύ

Η θεραπεία υαλουρονικού οξέος είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, αφού παρέχει πολλές δυνατότητες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου και προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Το υαλουρονικό οξύ είναι γλυκοζαμινογλυκάνη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι ένα άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων στα χείλη και στο πρόσωπο. Κάτω από το δέρμα, το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο. Το υαλουρονικό οξύ είναι η λύση για τις ρυτίδες χειλιών, στόματος και παρειών, ενώ παράλληλα χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου των χειλιών και των ζυγωματικών.


Cosmetic Derma Medicine:
Βασ. Σοφίας & Βεντήρη 5, Αθήνα,τηλ.:  210 6980451,  www.cosmeticdermamedicine.gr

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.