Προστατευτικό στρώματος: Τα εκπληκτικά οφέλη για το δέρμα μας!

Προστατευτικό στρώματος: Τα εκπληκτικά οφέλη για το δέρμα μας!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Τα προϊόντα περιποίησης είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν θέλουμε ένα μεταξένιο, νεανικό δέρμα. Αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον αντίκτυπο των προϊόντων περιποίησης στην υγεία του δέρματος, υπάρχει ένα λιγότερο προφανές αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν για την υγεία του δέρματος – το προστατευτικό στρώματος. Ναι! Αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ κρεβατιού που συμπληρώνει τα καλλυντικά σας! Ένα ποιοτικό προστατευτικό στρώματος προσφέρει εκπληκτικά οφέλη για το δέρμα σας και να γιατί.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Σας προστατεύει από αλλεργιογόνα

Τα στρώματα είναι πιθανά… κρησφύγετα για αλλεργιογόνα όπως η γύρη, η μούχλα, το τρίχωμα των κατοικίδιων, ακόμα και οι κόκκοι σκόνης αλλά και τα μικροσκοποικά ακάρεα.

Αυτά τα ανεπιθύμητα στοιχεία μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό ερεθισμό τού δέρματος, όπως έκζεμα και δερματίτιδα. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία με τη σειρά τους επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου.

Ευτυχώς, τα ποιοτικά προστατευτικά στρώματος λειτουργούν ως φράγμα ανάμεσα σε εσάς και αυτά τα αλλεργιογόνα, επιτρέποντάς σας να κοιμάστε σαν νεογέννητο.

Κατά την επιλογή ενός προστατευτικού στρώματος, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το μέγεθος που ταιριάζει στο μέγεθος του στρώματός σας.

Μειώστε την υγρασία

Κατά τον ύπνο το βράδυ, το σώμα ιδρώνει και η υγρασία απορροφάται στο στρώμα. Ωστόσο, ένα υγρό κρεβάτι είναι ένας τέλειος βιότοπος για βακτήρια και μούχλα, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία του δέρματος μέσω εξανθημάτων και λοιμώξεων.

Ένα ποιοτικό προστατευτικό στρώματος είναι εξοπλισμένο με επιφάνειες που απορροφούν την υγρασία που προστατεύουν τα στρώματα από την υγρασία, αποτρέποντας έτσι τις ατέλειες του δέρματος όπως η ακμή και άλλες καταστάσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν από τον ύπνο σε ένα υγρό στρώμα.

Μείωση ακάρεων

Αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα μπορούν να προκαλέσουν κνησμό, ερυθρότητα, ακόμη και λοιμώξεις που μπορεί να προκαλέσουν δερματικές παθήσεις. Όποιος χρησιμοποιεί προστατευτικό στρώματος υψηλής ποιότητας δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτά τα πλάσματα, επειδή ένα προστατευτικό στρώματος δημιουργεί μια ασπίδα.

Επιπλέον, τα προστατευτικά στρώματος έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες που αναστέλλουν την ανάπτυξη βακτηρίων. Ως εκ τούτου, βοηθούν στη διατήρηση ενός πιο υγιεινού περιβάλλοντος ύπνου, συμβάλλοντας σε πιο υγιές δέρμα.

Εξαλείψτε λεκέδες και οσμές

Κανείς δεν αγαπά τα υποστρώματα που μυρίζουν. Ένα δύσοσμο υπόστρωμα μπορεί να σας στερήσει έναν βαθύ, αναζωογονητικό ύπνο και να βλάψει την υγεία του δέρματός σας.

Γι’ αυτό ένα προστατευτικό στρώματος από τη μία προστατεύει το στρώμα σας από διαρροές και λεκέδες αλλά θα πρέπει να το πλένετε τακτικά, ώστε να διασφαλίζετε ότι παραμένει καθαρό και χωρίς μυρωδιές.

Δείτε Επίσης
24ωρη αίσθηση ενυδάτωσης απευθείας από το ντους!

Ρύθμιση θερμοκρασίας

Η έρευνα δείχνει ότι το είδος του υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένο ένα υπόστρωμα κρεβατιού μπορεί να επηρεάσει τη θερμοκρασία του σώματος οποιουδήποτε κοιμάται πάνω του.

Τα ποιοτικά προστατευτικά στρώματος είναι κατασκευασμένα από υλικά που αναπνέουν. Αυτό διασφαλίζει ότι ρυθμίζουν επαρκώς τη συγκράτηση θερμότητας και αποτρέπουν από υπερβολική θερμότητα. Ως αποτέλεσμα, ο «ένοικος» του κρεβατιού μπορεί να κοιμάται σε ένα κρεβάτι με τη βέλτιστη θερμοκρασία και άνεση.

Τελικές σκέψεις

Συνολικά, τα ποιοτικά προστατευτικά στρώματος, βοηθούν σε έναν καλύτερο ύπνο που χρειάζεται το σώμα σας για να επισκευαστεί αναπτύσσοντας νέα κύτταρα και εκκρίνοντας κολλαγόνο για υγιές δέρμα.

Χρησιμοποιώντας ένα προστατευτικό στρώματος, αποτρέπετε στοιχεία που προκαλούν δερματικές ασθένειες όπως βακτήρια, ακάρεα, ζωύφια και μούχλα από το να κατοικήσουν στο στρώμα σας.

Από εδώ και στο εξής, δεν θα βλέπετε το προστατευτικό του στρώματός σας ως ένα απλό κάλυμμα κρεβατιού, αλλά ως έναν πολύτιμο σύντροφο για να διασφαλίσετε ότι το δέρμα σας φαίνεται λαμπερό και υγιές!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.