Μπορούμε να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας με την επιλογή ενός νέου χτενίσματος; Ναι!

Μπορούμε να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας με την επιλογή ενός νέου χτενίσματος; Ναι!

Τολμηρές ή κλασικές, ρομαντικές ή περιπετειώδεις, κομψές ή απόλυτα πρωτοποριακές, τα στοιχεία του χαρακτήρα μας εκφράζονται και μέσα από τη γραμμή των μαλλιών μας! Ανακαλύπτοντας τι μας ταιριάζει, σύμφωνα με την προσωπικότητά μας, θα εξασφαλίσουμε το ιδανικό χτένισμα και την πιο γοητευτική απόδειξη της προσωπικής μας έκφρασης, πραγματικά… Το ταξίδι της αυτογνωσίας βρήκε την αφετηρία του, εδώ!   

Από την Άντζελα Μολφέτα

Κάθε σεζόν τα χτενίσματα ακολουθούν τις επιταγές της μόδας, προσδίδοντας μια ξεχωριστή πινελιά στην προσωπικότητα και στο στιλ μας. Ωστόσο, η αναζήτηση του τέλειου χτενίσματος μπορεί να μας δημιουργήσει αβεβαιότητα.

Παρατηρώντας την εικόνα μας στον καθρέφτη αναρωτιόμαστε ποιο χτένισμα μας ταιριάζει καλύτερα και πώς θα μπορέσει να αναδείξει τις προτάσεις τής μόδας. Υπάρχει ένα μυστικό, για να δημιουργήσουμε το ιδανικό χτένισμα. Ποιο; Η προσωπικότητά μας, φυσικά!

Η επιλογή ενός χτενίσματος που εκφράζει τη μοναδική μας προσωπικότητα, όχι μόνο θα μας μεταμορφώσει αλλά θα θέσει και πολύ πιο ψηλά τον πήχη στο παιχνίδι της μόδας. Όσο περισσότερο κατανοήσουμε τις βαθιές μας επιθυμίες και τα στοιχεία του χαρακτήρα μας, τόσο καλύτερα θα υπογραμμίσουμε και την ατομικότητά μας.

Είτε είμαστε τολμηρές και περιπετειώδεις, κλασικές και κομψές, δημιουργικές και εκλεκτικές, είτε προτιμάμε το φυσικό look και παραμένουμε χαλαρές, η προσωπικότητά μας αποτελεί το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε τον ευρηματικό κόσμο των χτενισμάτων.

Στην πραγματικότητα, κατανοώντας τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας και συνδυάζοντάς τα με τα ανάλογα χτενίσματα μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα δημιουργήσουμε έναν νέο τύπο αυτοέκφρασης!

Τελικά, το ταξίδι της αυτογνωσίας μπορεί να μας οδηγήσει στο τέλειο χτένισμα, το οποίο όχι μόνο θα μας ταιριάζει, αλλά θα αποκαλύπτει και αρκετές πληροφορίες για το ποιες είμαστε. Χρησιμοποιώντας λοιπόν, ως πυξίδα την προσωπικότητά μας, θα δημιουργήσουμε χτενίσματα που αντικατοπτρίζουν αυτό που είμαστε, πραγματικά.

Το ιδανικό χτένισμα ανάλογα με την προσωπικότητά μας…

Ακριβώς όπως οι τάσεις της μόδας εξελίσσονται και προσαρμόζονται στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο μας, έτσι και η προσωπικότητά μας περιλαμβάνει διάφορα χαρακτηριστικά επίσης, που επηρεάζουν τις επιλογές του στιλ μας.

Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα διαφορετικά χτενίσματα ευθυγραμμίζονται με συγκεκριμένους τύπους προσωπικότητας, θα μας επιτρέψει να επιμεληθούμε μια εμφάνιση που αντικατοπτρίζει πραγματικά αυτό που είμαστε.

Η μελέτη των στοιχείων της προσωπικότητάς μας είναι το πρώτο βήμα σε αυτό το τολμηρό ταξίδι μεταμόρφωσης, που θα μας επιτρέψει να φέρουμε σε ισορροπία τον εσωτερικό μας κόσμο με την εξωτερική μας εμφάνιση.

Ας εμβαθύνουμε στη σφαίρα της προσωπικότητας!

Ας εξερευνήσουμε λοιπόν, πως διαφορετικές προσωπικότητες μπορούν να βρουν το τέλειο ταίρι για το χτένισμά τους!

  • Για τολμηρές και περιπετειώδεις προσωπικότητες, τα χτενίσματα που αποπνέουν αυτοπεποίθηση και γίνονται statement είναι ιδανικά. Αναφερόμαστε σε pixie κοντοκουρεμένα χτενίσματα με νεύρο, σε ζωηρά χρώματα μαλλιών ή τολμηρά ασύμμετρα στιλ.

Αυτές οι αντισυμβατικές επιλογές ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το ατρόμητο και τολμηρό πνεύμα, τραβώντας την προσοχή παντού και πάντα!

  • Στην άλλη άκρη του φάσματος, μια κλασική, σικάτη προσωπικότητα καθρεφτίζεται υπέροχα με χτενίσματα που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα. Κομψά καρέ, όμορφα πιασμένα μαλλιά ψηλά ή μερικά απαλά κύματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εκλεπτυσμένη και λεπτεπίλεπτη εικόνα μας.

Ως φυσική συνέχεια λοιπόν, αυτά τα χτενίσματα έχουν το χάρισμα να μεταδώσουν αβίαστα μια αίσθηση χάρης και διαχρονικής γοητείας, που χαρακτηρίζει και την προσωπικότητά μας!

  • Για όσες κάθε τους κίνηση αποπνέει μια φυσική και χαλαρή προσωπικότητα, τα χτενίσματα που ρέουν ελεύθερα και χρειάζονται από χαμηλή έως και ελάχιστη συντήρηση είναι ιδανικά!

Χαλαροί κυματισμοί, ανάλαφρα πιασίματα ψηλά ή μερικές ατημέλητες μακριές μπούκλες αντικατοπτρίζουν τέλεια την επιθυμία μας για απλότητα και άνεση, υπογραμμίζοντας ακόμα περισσότερο και την αίσθηση της φυσικής ομορφιάς, την οποία και αντιπροσωπεύουμε.

  • Εάν πάλι, η ενέργεια και ο δυναμισμός αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, θα μπορέσουμε να τα αναδείξουμε με έναν ακόμα πιο δημιουργικό τρόπο, επιλέγοντας μοναδικά χτενίσματα που συνομιλούν διαρκώς με τις καλλιτεχνικές μας εκφράσεις.

Τα αντισυμβατικά κοψίματα, μια σειρά από περίπλοκες πλεξούδες ή ακόμα, και τα έντονα αξεσουάρ μαλλιών θα βάλουν την προσωπική μας υπογραφή, οπωσδήποτε!

Πειραματιζόμαστε, επιτυχώς!

Δείτε Επίσης
Εxtrait de parfum: Παίρνω κομπλιμέντα, όταν φοράω αυτό το ακριβό άρωμα!

Αφού έχουμε προσδιορίσει τα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, καθώς και τα χτενίσματα που τα αναδεικνύουν στο έπακρο, ήρθε η στιγμή να πειραματιστούμε και να εξατομικεύσουμε την εικόνα μας!

Ας σημειώσουμε, πως η μόδα έχει τη δυναμική και μπορεί να γίνει η αντανάκλαση της εξελισσόμενης αυτοέκφρασής μας, πραγματικά! Πώς θα το πετύχουμε;

  • Ας ξεκινήσουμε, εγκαταλείποντας τις συνηθισμένες μας επιλογές και αγκαλιάζοντας το περιπετειώδες πνεύμα μας. Η δοκιμή νέων χτενισμάτων θα μας επιτρέψει παράλληλα, να καλλιεργήσουμε και τις αναξιοποίητες πτυχές της προσωπικότητάς μας.

Βασικό σημείο για να στεφθεί η προσπάθειά μας με απόλυτη επιτυχία, αποτελεί η συμβουλή ενός εξειδικευμένου κομμωτή, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να κατανοήσει το όραμά μας και φυσικά, να το ζωντανέψει μεταφέροντας τα δεδομένα σε ένα χτένισμα που θα μας αντιπροσωπεύσει αυθεντικά!

  • Κατά τη διάρκεια των πειραματισμών δεν θα πρέπει να δειλιάσουμε στην ανάμειξη ή στο ταίριασμα στοιχείων από διαφορετικά χτενίσματα. Άλλωστε, η προσωπικότητά μας δεν περιορίζεται σε ένα μόνο πρότυπο, οπότε το πάντρεμα διαφορετικών στιλ θα δημιουργήσει και τη μοναδική μας εμφάνιση!

Για παράδειγμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε πλεξούδες σε ένα κλασικό χτένισμα ή να προσθέσουμε μια εκκεντρική πινελιά χρώματος σε ένα ελεύθερο, φυσικό χτένισμα. Ανακαλύπτοντας την ατομικότητά μας θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και την τέλεια ισορροπία.

  • Η αυτοπεποίθηση είναι η πιο βασική παράμετρος, φυσικά! Θα είμαστε υπερήφανες για το νέο μας hair look και κάθε μας κίνηση θα αποκαλύπτει και θα υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο, την πίστη μας στις στυλιστικές μας επιλογές.
  • Και κάτι τελευταίο, αλλά σημαντικό: Θα πρέπει να είμαστε θετικές στην εξέλιξη του στιλ μας. Καθώς η προσωπικότητά μας συνεχίζει να εξελίσσεται, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το χτένισμά μας.

Η μόδα αφορά ένα ταξίδι, όπως και η περιήγησή μας στην καθημερινότητα, οπότε το χτένισμά μας θα μπορέσει να γίνει μια όμορφη αντανάκλαση της προσωπικής μας μεταμόρφωσης.

Είναι ευκαιρία να ανακαλύψουμε ξανά τον εαυτό μας, όπως και να μην δειλιάσουμε να αλλάξουμε το χτένισμά μας, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει τη διάθεσή μας για ζωή!

Συμπέρασμα

Στον κόσμο της μόδας, το χτένισμά μας αποτελεί ισχυρό εργαλείο αυτοέκφρασης. Χρησιμοποιώντας την προσωπικότητά μας ως οδηγό, μπορούμε να δημιουργήσουμε το τέλειο χτένισμα που θα αντανακλά την ατομικότητά μας και θα ενισχύει την αίσθηση της μόδας.

Ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά μας λοιπόν, υπάρχει ένα χτένισμα που θα συμπληρώσει μαγικά τη μοναδική μας προσωπικότητα. Ελευθερώνοντας το πνεύμα της περιπέτειας και μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κομμωτή μας θα καταφέρουμε να κερδίσουμε από το ταξίδι της μόδας, το προσωπικό μας εισιτήριο για δημιουργική εξέλιξη, ως μια ισχυρή δήλωση αυτοέκφρασης!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.