Δώσε μου ένα φιλί!

Δώσε μου ένα φιλί!

Χείλη ερωτικά, προκλητικά, μυστηριώδη. Γυναικεία χείλη λαμπερά, έτοιμα για μεθυστικά φιλιά… Το κραγιόν αποτελεί ένα από μεγάλα φετίχ των γυναικών… αλλά και των αντρών. Ένα από τα μεγάλα όπλα της σαγήνης μας, που σε ορισμένες περιπτώσεις γίνονται και τα απόλυτα πολυτελή αντικείμενα που γλιστρούν ως εσκεμμένη πρόκληση στην τσάντα μας.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Αρχικά ας διαλέξουμε κραγιόν

Τα ματ κραγιόν

Είναι η τέλεια επιλογή αν αγαπάτε το σοφιστικέ λουκ. Τα νέα ματ κραγιόν δεν έχουν καθόλου μα καθόλου θαμπό αποτέλεσμα, αντίθετα περιέχουν ορισμένες λιπαρές ουσίες που του προσδίδουν την απαραίτητη λάμψη. Ο καλύτερος τρόπος για να το απλώσετε στα χείλη σας είναι με ένα πινελάκι, αφού προηγουμένως έχετε περάσει από κάτω το ανάλογο μολύβι χειλιών ως βάση.

Λαμπερά λιπγκλός

Είναι ιδανικά αν επιθυμείτε ακτινοβόλο αποτέλεσμα και περισσότερο όγκο στα χείλη σας. Υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές και μάλιστα χωρίς υποψία κολλώδους αίσθησης, ενώ η χρωματική παλέτα δίνει πολλές δυνατότητες. Είναι επίσης κατάλληλα τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ. Μπορείτε να τα φορέσετε κατευθείαν από το σωληνάριο ή πάλι με το δάχτυλό σας, ενώ μπορεί να το απλώσετε μόνο του ή για να τονίσετε το κραγιόν σας.

Λιπ γκλος σε μολύβι

Εύχρηστα και πολύ πρακτικά. Έχουν την ίδια χρήση με τα κραγιόν αλλά χαρίζουν πιο λαμπερό χρώμα στα χείλη ενώ διαθέτουν και πολύ βελούδινη, ευχάριστη υφή.

Τα κραγιόν μακράς διαρκείας

Είναι αυτά που έχουν ειδική σύνθεση, ώστε τα συστατικά και οι χρωστικές να εισδύουν βαθιά στα χείλη και να μην φεύγουν ακόμη και μετά από πολλές ώρες. Α! και δεν αφήνουν σημάδια ούτε στο πιο… παθιασμένο φιλί! Τα απλώνετε κατευθείαν πάνω στα χείλη, χωρίς βάση ή άλλο lip balm. Το αποτέλεσμα που δίνουν είναι έντονο, σέξι και θηλυκό.

Δείτε Επίσης
Κραγιόν: Χρησιμοποιήστε το έξυπνα και για άλλες… δουλειές!

Τα διάφανα κραγιόν

Περιέχουν λιγότερο χρώμα, γι΄ αυτό και δείχνουν πιο διακριτικά στα χείλη από ό,τι στη συσκευασία τους. Είναι η ενδεδειγμένη λύση για διακριτικό μακιγιάζ, αλλά και για όσες διστάζουν να χρησιμοποιήσουν πιο ζωηρές ή σκούρες αποχρώσεις. Ενυδατώνουν όμως τα χείλη και έχουν μεγάλη διάρκεια.

Τα γυαλιστερά κραγιόν

Ακόμη και αυτά που στη συσκευασία τους δείχνουν πολύ περλέ ή μεταλλικά, το αποτέλεσμα δεν είναι κατά τεκμήριο τόσο έντονο. Τα μικρομόρια που περιέχουν στη σύνθεσή τους όμως, αντανακλούν το φως χαρίζοντας λάμψη στο πρόσωπό σας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.