Βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!

Βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!

Σίγουρα, οι έντονες, μακριές και πυκνές βλεφαρίδες χαρίζουν ζωηρό βλέμμα, ομορφαίνουν τα μάτια και δημιουργούν ακαταμάχητη γοητεία. Δεν χρειάζονται πάνω από τρία βήματα για να αποκτήσετε τις βλεφαρίδες που ονειρεύεστε!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Υπάρχει λόγος που οι σταρ φορούν ψεύτικες βλεφαρίδες όταν πρόκειται να φωτογραφηθούν ή στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί! Ξέρουν πολύ καλά ένα πράγμα:οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες προσθέτουν glam και γοητεία!

Βέβαια, δεν είναι πάντα εύκολο να χρησιμοποιήσουμε ψεύτικες βλεφαρίδες από μόνες μας, ενώ κάποιες φορές, αν δεν είναι οι κατάλληλες, μπορεί να μας κάνουν να μοιάζουμε σαν γιγάντιες… αράχνες. Αυτό σίγουρα δεν το θέλουμε!

Όμως, ακόμη κι αν δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να φορέσουμε ψεύτικες βλεφαρίδες, είμαστε αρκετά τυχερές να έχουμε ένα ασυναγώνιστο όπλο: Τη μάσκαρα! Χρησιμοποιήστε την έτσι ώστε να μιμείται το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των ψεύτικων βλεφαρίδων ακολουθώντας τρία απλά βήματα!

Βήμα 1: Επενδύστε σε ένα καλό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες. Η καμπύλη που δημιουργεί είναι το μυστικό για να κάνει εντυπωσιακό το βλέμμα. Προτιμήστε το κλασικό μεταλλικό και δώστε προσοχή στην καμπύλη, ώστε να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το δικό σας μέγεθος βλεφαρίδων. Θυμηθείτε ότι η νέα συμβουλή των ειδικών είναι να το χρησιμοποιήσουμε, αφού εφαρμόσουμε τη μάσκαρα! Με αυτόν τον τρόπο η μάσκαρα «γαντζώνεται» πάνω στις βλεφαρίδες και κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο ανοιχτά και ζωηρά!

Δείτε Επίσης
Πώς θα κάνετε τα μάτια σας πιο όμορφα και μεγάλα;

Βήμα 2: Μόλις ανοίξετε τη μάσκαρα, περιμένετε για 1 λεπτό πριν τη χρησιμοποιήσετε. Με τον τρόπο αυτό, ο αέρας την ξηραίνει ελαφρά και έτσι προσκολλάτε καλύτερα και μονιμότερα στις βλεφαρίδες.

Βήμα 3: Περάστε τις βλεφαρίδες με 2-3 στρώσεις και με ένα πολύ λεπτό πινελάκι περάστε πάνω από τις βλεφαρίδες. Μία τέτοια στρώση προσθέτει ένταση, ειδικά αν η μάσκαρα είναι μαύρη.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.