Είναι αυτή η πιο χαρούμενη τάση μανικιούρ που είδαμε ποτέ;

Είναι αυτή η πιο χαρούμενη τάση μανικιούρ που είδαμε ποτέ;

Η τελευταία τάση στο μανικιούρ – την οποία έχουμε ονομάσει «μανικιούρ από όλα»  είναι κυριολεκτικά ό,τι θέλαμε ποτέ να μοιάζουν τα καλοκαιρινά μας νύχια! Ο όρος  «μανικιούρ από όλα» είναι ακριβώς αυτό, κανένας κανόνας, κανένα ίδιο μοτίβο, καμία αισθητική γραμμή. Τι είναι τέλος πάντων;

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Αυτή η τάση μανικιούρ δεν μοιάζει με καμία από τις άλλες που ξέρουμε μέχρι τώρα, οι οποίες συνήθως ακολουθούν ένα ενιαίο μοτίβο ή σχεδιαστική αισθητική. Όταν πρόκειται για την τελευταία τάση στο μανικιούρ, όλα πάνε… μαζί!

Αυτό το μανικιούρ σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε εντελώς διαφορετικές επικαλύψεις σε κάθε νύχι. Σας το είπαμε: Δεν είναι κανονικό μανικιούρ! Είναι ένα «τρελούτσικο» μανικιούρ.

Η συγκεκριμένη τάση μοιάζει να κοιτάζει πίσω στη δεκαετία του ’90 και στην πρώτη δεκαετία του 2000 για έμπνευση. Η νοσταλγική τάση οδηγεί το παιχνιδιάρικο, μαξιμαλιστικό κύμα που έχει κατακλύσει τη μόδα και την ομορφιά ως μέσο διαφυγής από το χτύπημα της πανδημίας.

Πολύχρωμο και εκκεντρικό, το «μανικιούρ από όλα» έρχεται χωρίς κανόνες

Μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με κάθε τρόπο. Όχι, σοβαρά, αυτή είναι η ευκαιρία σας να δοκιμάσετε τα πιο τρελά πειράματά σας στο μανικιούρ.

Δείτε Επίσης
Ματ Νύχια: Η νέα τάση και πώς να πετύχετε την εμφάνιση στο σπίτι!

Ξεχάστε προς το παρόν τις αποχρώσεις του κόκκινου και βάψτε τα νύχια σας σε οποιοδήποτε χρώμα, μοτίβο ή αισθητική νύχια θέλετε. Η τέχνη σε ένα νύχι δεν χρειάζεται καν να ταιριάζει με αυτή σε ένα άλλο – μπορείτε να στολίσετε κάθε νύχι με διαφορετικό μοτίβο.

Στην πραγματικότητα, πρέπει να το κάνετε, αν θέλετε,  να ακολουθήσετε την πιο υπέροχη καλοκαιρινή τάση στα νύχια. Ενώ είστε ελεύθερες να σχεδιάσετε το μανικιούρ σας όπως σας αρέσει, τα πιο δημοφιλή αυτοκόλλητα που διακρίνουν τα καλοκαιρινά νύχια είναι χαμογελαστές φατσούλες, αξιολάτρευτες μαργαρίτες, ψυχεδελικά αφηρημένα σχέδια και καρό μοτίβα.

Ανυπομονείτε να αποκτήσετε τα πιο ιδιόμορφα καλοκαιρινά νύχια; Επιλέξτε το αγαπημένο σας από αυτά που σας προτείνουμε για να δείξετε στη nail artist σας στην επόμενη επίσκεψή σας για μανικιούρ.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.