Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Με απλά make-up tricks μπορείτε να αποκτήσετε το πιο τέλειο μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε τα για ένα γρήγορο αποτέλεσμα, για ένα πραγματικά επαγγελματικό look.

Από την Άντζελα Μολφέτα

Καλοσχηματισμένα φρύδια

Πολλές γυναίκες δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή των φρυδιών όταν βάφονται. Κι όμως, τα καλοσχηματισμένα φρύδια δημιουργούν την ιδανική «κορνίζα» για τα μάτια και ταυτόχρονα ενισχύουν το περίγραμμα του προσώπου. Ακόμα και όταν επιλέγετε ένα nude look ή δεν έχετε καθόλου χρόνο για μακιγιάζ, το βάψιμο των φρυδιών μεταμορφώνει στο λεπτό το πρόσωπό σας. Πώς θα πετύχετε την τέλεια εικόνα για τα φρύδια σας;

Δείτε Επίσης
Φρύδια: Η

  • Μακιγιάρετε την περιοχή κάτω από το τόξο των φρυδιών με ένα μπεζ/ροζ χονδρό μολύβι ματιών, ή απλώστε μία σταγόνα μέικ-απ και στη συνέχεια πούδρα. Αυτό θα βοηθήσει να κάνετε πιο ξεκάθαρο και έντονο το σχήμα τους.
  • Με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι φρυδιών, σε απόχρωση της άμμου ή απαλό καφέ, δημιουργήστε μικρές διακεκομμένες γραμμές σε όλο τους το μήκος. Προσοχή! Οι σκούρες αποχρώσεις αγριεύουν το βλέμμα. Με το ειδικό βουρτσάκι, χτενίστε τώρα τα φρύδια, ώστε να ενοποιηθεί το χρώμα.
  • Οι ειδικές σκιές για το μακιγιάζ των φρυδιών κάνουν θαύματα. Απλώστε με το ειδικό βουρτσάκι την ανοιχτόχρωμη απόχρωση σε όλο τους το μήκος και θα κερδίσετε πιο έντονο αλλά και σταθερό αποτέλεσμα.
  • Ολοκληρώστε χρησιμοποιώντας διάφανη μάσκαρα ή ειδικό ζελ για να κρατήσετε ακόμα και τις πιο ατίθασες τρίχες στη θέση τους. Παράλληλα, θα δώσετε και μια διακριτική λάμψη στα φρύδια σας.

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Αν είστε από τις τυχερές που έχουν πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, τότε μόνο δυο-τρεις στρώσεις μάσκαρα είναι αρκετές. Σε περίπτωση, όμως, που είναι κοντές και αραιές, οι ψεύτικες βλεφαρίδες κάνουν τη διαφορά. Η επιλογή μέσα από τη μεγάλη γκάμα που υπάρχει είναι δική σας υπόθεση. Προσέξτε μόνο να μην είναι πολύ μακριές και πυκνές, γιατί δείχνουν άκομψες και βαραίνουν τα βλέφαρα. Μετρήστε το μήκος τους και εάν είναι μεγαλύτερες σε σχέση με το μήκος των ματιών σας, ψαλιδίστε τις ελαφρά στην εσωτερική άκρη από την πίσω πλευρά. Πώς θα τις κάνετε να δείχνουν ένα με τις δικές σας;

  • Χρησιμοποιήστε το ειδικό ψαλιδάκι για να τις «γυρίσετε», πάντα όταν οι βλεφαρίδες σας είναι άβαφες, διαφορετικά θα τις καταστρέψετε!
  • Περάστε τις ένα ελαφρύ στρώμα μάσκαρα και με ένα μολύβι ζωγραφίστε το περίγραμμα του ματιού σύρριζα στις βλεφαρίδες.
  • Διαλέξτε μια υποαλλεργική κόλλα και ρίξτε μια κουκίδα στο πάνω μέρος της παλάμης σας. Αφού περάσουν λίγα δευτερόλεπτα απλώστε την με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας στη βάση των ψεύτικων βλεφαρίδων.
  • Τοποθετήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες όσο πιο κοντά γίνεται στις ρίζες των αληθινών, φροντίζοντας προς την εξωτερική πλευρά να είναι 1-2 χιλιοστά προς τα επάνω. Για να «κλειδώσετε» την κόλληση, χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος από ένα πινέλο ματιών πιέζοντας απαλά.
  • Περάστε eyeliner για να καλύψετε τη βάση τους και να μην φανεί το κενό στην εξωτερική γωνία και χρησιμοποιήστε μάσκαρα. Απλώστε την από πάνω προς τα κάτω, ώστε να γίνουν ένα. Με αυτόν τον τρόπο θα δείχνουν φυσικές και θα μοιάζουν σαν να έχετε περάσει 3-4 στρώματα μάσκαρα!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.