Κίτρινο ρουζ: Το χρώμα του ήλιου στα μάγουλά μας!

Κίτρινο ρουζ: Το χρώμα του ήλιου στα μάγουλά μας!
Κίτρινο ρουζ: Το χρώμα του ήλιου στα μάγουλά μας!
Συνδυάστε το κίτρινο ρουζ με έντονα γαλάζιες αποχρώσεις στα μάτια και ουδέτερα χείλη ή με κίτρινη σκιά και κόκκινα χείλη
Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κίτρινη σκιά ματιών
Προβολή Φωτογραφιών
Κίτρινο ρουζ: Το χρώμα του ήλιου στα μάγουλά μας!

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το ρουζ στους τόνους του ροζ, του ροδακινί ή σε απαλές καφέ αποχρώσεις ήταν το μέσον για να χαρίζουμε στα μάγουλά μας μία δροσερή και φυσική όψη. Να, όμως οι διάσημοι makeup artists σκέφτηκαν να κάνουν μία δοκιμή με κάτι καινούργιο… το κίτρινο ρουζ.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Μετά την τάση με τις κίτρινες σκιές στα μάτια, δεν άργησε να μας χτυπήσει την πόρτα και η νέα ιδέα για τη χρήση στα μάγουλα και στα ζυγωματικά της κίτρινης απόχρωσης.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω, αν πρόκειται για μία τάση που ήρθε για να μείνει ή απλώς για να κάνει τη διαφορά στο φετινό καλοκαιρινό μακιγιάζ και να εξαφανιστεί. Υποθέτω, όπως και κάθε τι άλλο, θα εξαρτηθεί από το αν οι γυναίκες θα το αγαπήσουν και θα το υιοθετήσουν.

Πάντως, σύμφωνα με τους ειδικούς του μακιγιάζ, το κίτρινο είναι ένα παγκόσμιο χρώμα, και με αυτό εννοούν ότι είναι ένα χρώμα που κολακεύει κάθε τόνο και χρώμα επιδερμίδας χαρίζοντας μία πινελιά φρεσκάδας και λάμψης.

Δείτε Επίσης
Mακιγιάζ υπό τον... ήλιο!
Mακιγιάζ υπό τον… ήλιο!

Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι και το ρουζ είναι ένα ακόμη κομμάτι του μακιγιάζ, οπότε γιατί να μην παίξουμε με κάτι διαφορετικό! Το κίτρινο ρουζ λοιπόν, λένε είναι μία άλλη απόχρωση του ροδακινί ή του χρυσαφί, οπότε είναι ικανό να φωτίσει το πρόσωπο.

Δεν έχετε πειστεί ακόμη; Η makeup artist πάντως της Ριχάνα το εφάρμοσε για τις επίσημες εμφανίσεις της, όπως στο Met Gala και έλαμψε!

Πώς θα το φορέσετε, (αν το φορέσετε τελικά)!

  • Η τεχνική έρχεται από τη δεκαετία του ’70, με άλλα λόγια περνάτε το ρουζ από την έξω πλευρά στο πάνω μέρος των ζυγωματικών και κατεβαίνετε «σβήνοντας» προς τα μήλα του προσώπου.
  • Το κίτρινο ρουζ θα το συνδυάσετε ή με την ίδια κίτρινη σκιά στα μάτια ή με γαλάζια.
  • Ταιριάζει με κόκκινο κραγιόν, κρατώντας το μακιγιάζ των ματιών τελείως ουδέτερο.
  • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε βάζοντας μία ελαφριά πινελιά μόνο πάνω στα ζυγωματικά.
  • Επειδή δεν θα βρείτε πολλές προτάσεις κίτρινου ρουζ στην αγορά, απλώς χρησιμοποιήστε την κίτρινη σκιά των ματιών σας και κάντε… παιχνίδι!

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.