Μακιγιάζ ματιών: Τα κλειδιά της επιτυχίας

Μακιγιάζ ματιών: Τα κλειδιά της επιτυχίας

Πώς θα κάνετε τις σκιές των ματιών να διαρκούν περισσότερο; Ποιος είναι ο τρόπος για τέλεια φρύδια; Πώς θα φορέσετε σωστά μάσκαρα; Ποιο είναι το όπλο για να περάσετε eye liner;

Από την Άντζελα Μολφέτα

Φρύδια

Τα φρύδια είναι η «κορνίζα» των ματιών σας. Αφού διορθώσετε το σχήμα τους με την απαραίτητη αποτρίχωση, βελτιώστε τα με μακιγιάζ. Ζωγραφίστε με το ειδικό μολύβι με μικρές τελίτσες, επιμένοντας όπου και εάν υπάρχουν κενά και χτενίστε τα με το χτενάκι. Περάστε από πάνω την ειδική σκιά, για να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση.

Τελειώνοντας, βουρτσίστε τα με ανοδική φορά και σταθεροποιήστε το αποτέλεσμα με διάφανη μάσκαρα ή κάποιο ειδικό προϊόν σταθεροποίησης. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε όσο γίνεται πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση, ακόμα και εάν τα φρύδια σας είναι σκούρα. Το μαύρο χρώμα στα φρύδια αγριεύει το βλέμμα.

Σκιές

Ανεξάρτητα από το χρώμα των σκιών, η διάρκεια τους παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Για να εξασφαλίσετε τη μεγαλύτερη διάρκεια, απλώστε πολύ μικρές τελίτσες από το κονσίλερ στο κάτω μέρος των ματιών. Αγγίξτε με την άκρη του δείκτη την κρέμα ματιών και απλώστε την γύρω από τα βλέφαρα, αναμειγνύοντας απαλά με το κονσίλερ. Ένα σύννεφο πούδρας με ένα φαρδύ πινέλο, ολοκληρώνει τη δημιουργία του ιδανικού φόντου. Τώρα, μπορείτε να περάσετε από το πιο απαλό έως και το πιο έντονο χρώμα σκιάς.

Δείτε Επίσης
Αποκάλυψη! Οι τέλειες αποχρώσεις μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των ματιών μας!

Eye liner

Το eye liner δίνει πάντα ένα ξεχωριστό ύφος, σε οποιοδήποτε μακιγιάζ. Απλώστε το με τον κλασικό τρόπο, σύρριζα στις βλεφαρίδες και φαρδαίνοντας τη γραμμή προς την εξωτερική γωνία ή όπως αλλιώς προτιμάτε. Είναι προτιμότερο λοιπόν, να χρησιμοποιήστε έναν επιτραπέζιο καθρέφτη, ώστε να μπορείτε να στηρίξετε τον αγκώνα σας στην επιφάνεια του τραπεζιού, ενώ το μυστικό της επιτυχίας είναι η σταθερότητα των κινήσεών σας. Θυμηθείτε, επίσης, πως τα μικροατυχήματα διορθώνονται εύκολα με μια μπατονέτα.

Μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι η τελική κίνηση για οποιοδήποτε μακιγιάζ, ενώ υπογραμμίζει με τον πιο τέλειο τρόπο το βλέμμα, ακόμα και εάν θέλετε να μείνετε αμακιγιάριστες. Γυρίστε απαλά τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό ψαλίδι, φροντίζοντας να μην πιέζετε υπερβολικά. Περάστε το πρώτο στρώμα, από τις ρίζες ως τις άκρες. Οι κινήσεις ζιγκ-ζαγκ εξασφαλίζουν περισσότερο όγκο. Αφήστε να στεγνώσει καλά και κάντε το ίδιο για δεύτερη ή ακόμα και τρίτη φορά. Για τελειότερο αποτέλεσμα, μετά το τελευταίο πέρασμα με μάσκαρα, βουρτσίστε τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό χτενάκι για να τις ξεκολλήσετε ή για να απομακρύνετε ανεπιθύμητους κόμπους.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.