Βασίλισσα του χιονιού!

Βασίλισσα του χιονιού!

Ο καθαρός αέρας στο βουνό θα σας χαρίσει ήδη, ένα όμορφο χρώμα υγείας στο πρόσωπο. Για να το τονίσετε, αλλά και για να προστατέψετε την ευαίσθητη επιδερμίδα σας αρκούν μερικά μικρά μυστικά, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψετε στην πόλη, ακόμα πιο λαμπερή και αναζωογονημένη.

Από την Άντζελα Μολφέτα

Στην πίστα…

Αρκούν λίγες ώρες σκι και ο ήλιος του βουνού θα σας χαρίσει ένα όμορφο, χρυσαφένιο μαύρισμα. Είναι αυτονόητο πως, το πρώτο που πρέπει να κάνετε, είναι να προστατέψετε την επιδερμίδα σας με ένα ειδικό αντιηλιακό προϊόν για το πρόσωπο. Εάν τώρα θέλετε να τονίσετε το φυσικό αποτέλεσμα, το μακιγιάζ σας δίνει τη λύση, αλλά προσέξτε: Είναι εντελώς out να εμφανιστείτε στις πίστες με υπερβολικό μακιγιάζ!

Δείτε Επίσης
Νεραϊδένιες...

  • Για να τονίσετε το μαύρισμά σας, αρκεί να περάσετε το πρόσωπό σας με ένα λεπτόρρευστο μέικαπ, πάντα στους τόνους της επιδερμίδας σας ή με μια σκούρα πούδρα, ώστε να μην γυαλίζει.
  • Το ρουζ στο χρώμα του μπισκότου σε όλο το πρόσωπο, επιμένοντας κυρίως στα ζυγωματικά, είναι επίσης μια πολύ καλή πρόταση για να τονίσετε τη λάμψη του ήλιου.
  • Αν θέλετε ένα πιο glamorous look, υπογραμμίστε τα μάτια σας με ένα fluo μολύβι στους τόνους του φιστικιού, που θα απλώσετε τόσο στο επάνω, όσο και στο κάτω βλέφαρο.
  • Αν, όμως,  θέλετε να θυμίζετε τη «βασίλισσα του χιονιού», προτιμήστε το απόλυτα λευκό στιλ: Σκιά, gloss ακόμα και βερνίκι των νυχιών σε εντελώς λευκό χρώμα. Είναι πολύ σικ! (ειδικά για τα χείλη κυκλοφορούν αντιηλιακά προϊόντα υψηλής προστασίας σε έντονες και λευκές αποχρώσεις).

Στο σαλέ…

Για το βράδυ, αντίθετα, μπορείτε να κάνετε μερικές υπερβάσεις, ειδικά εάν πρόκειται να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο σαλέ!

  • Αντικαταστήστε το ρουζ με μια υγρή και φωτεινή κρέμα στους τόνους του μπισκότου και χρησιμοποιήστε την, επίσης, για να δώσετε φως στα βλέφαρα και τα ζυγωματικά.
  • Στα μάτια, μπορείτε να απλώσετε μια σκιά στους ζεστούς τόνους του μπεζ και του μπρούντζου, απλώνοντας την πιο φωτεινή σκιά στο εσωτερικό του βλεφάρου και τη σκουρότερη προς την εξωτερική γωνία.
  • Μπορείτε ακόμα και να αντικαταστήσετε τη σκιά με ένα μολύβι με μαλακή μύτη στους τόνους του καφέ, για να δημιουργήσετε ένα smudge look.
  • Βάλτε μάσκαρα, περνώντας τουλάχιστον δυο φορές, τόσο τις πάνω όσο και τις κάτω βλεφαρίδες.
  • Τα χείλη πρέπει να είναι πολύ φωτεινά, αλλά συνάμα τρυφερά και ζουμερά. Για να τα τονίσετε, έχοντας ήδη μαυρισμένο δέρμα, πρέπει να κάνετε ελάχιστα πράγματα: Mε ένα μολύβι στο χρώμα του δέρματος, σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών και στη συνέχεια με ένα πινελάκι «σβήστε» το μολύβι προς το κέντρο τoυς. Τώρα, δημιουργήστε ένα λαμπερό σημείο στο πρόσωπο σας με ένα ωραίο gloss σε πολύ φωτεινό χρώμα, περνώντας το στο κέντρο των χειλιών.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.