Μάσκαρα νέας γενιάς και μυστικά εφαρμογής!

Μάσκαρα νέας γενιάς και μυστικά εφαρμογής!

Οι επιστήμονες της κοσμητολογίας αναζητούν διαρκώς καινοτόμα προϊόντα και στο μακιγιάζ. Για να αποκτήσουμε πιο πυκνές, μακριές και γεμάτος όγκο βλεφαρίδες, επαναπροσδιορίζουν το βουρτσάκι της μάσκαρα και κάνουν θαύματα!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Φανταστείτε ένα όμορφο γυναικείο πορτρέτο, όπου ο ζωγράφος έχει παραλείψει να σχεδιάσει μια σειρά από πυκνές βλεφαρίδες. Είναι βέβαιο, πως το βλέμμα θα δείχνει κενό και άτονο. Καθώς ελάχιστες γυναίκες διαθέτουν φυσικές βλεφαρίδες, τόσο πυκνές και μακριές, ώστε να μην χρειάζονται έστω και μια σχετική ενίσχυση, δεν είναι τυχαίο που η μάσκαρα έχει τα πρωτεία στα προϊόντα μακιγιάζ. Αναλύοντας, μέσα από έρευνες, τις συνήθειές μας, βλέπουμε πως ακόμα και όταν δεν έχουμε τον χρόνο ή τη διάθεση για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, μια-δυο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες μας είναι απαραίτητες για να αισθανθούμε πιο όμορφες και σίγουρες για τον εαυτό μας. Λαμβάνοντας υπόψη την αγάπη μας για τη μάσκαρα, οι ειδικοί της κοσμητολογίας δημιούργησαν νέες προοπτικές για αυτό το μαγικό προϊόν…

Τα καλά νέα

Μέχρι τώρα τα βουρτσάκια κατασκευάζονταν από ίνες νάιλον που τυλίγονταν γύρω από μια μεταλλική βέργα και το τρίχωμά τους δεν ήταν ιδιαίτερα εύκαμπτο. Για τον λόγο αυτό,  οι εταιρείες καλλυντικών εστίασαν στη δημιουργία ενός νέου προϊόντος γύρω από το βουρτσάκι των μάσκαρα. Εδώ και χρόνια πειραματίζονταν με διάφορα υλικά για να πετύχουν τελικά, αυτό που αντιπροσωπεύει σήμερα την καθεμιά από αυτές. Με ένα συνδυασμό ειδικών συστατικών κατάφεραν να δώσουν στο βουρτσάκι μια μοναδική ευκαμψία, η οποία με τη σειρά της επιτρέπει να ξεχωρίζουν μια-μια οι βλεφαρίδες και να καλύπτονται με χρώμα από τη ρίζα μέχρι την άκρη τους, ακόμα και όταν είναι πολύ μικρές ή βρίσκονται στο κάτω βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Μυστικά εφαρμογής

Οι ειδικοί έκαναν το καθήκον τους, οπότε με τη σειρά μας οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, για καλύτερη εφαρμογή και τέλεια αποτελέσματα:

Όγκος στη ρίζα

Το μυστικό για όγκο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν είναι να τονίζουμε υπερβολικά τις άκρες των βλεφαρίδων, αλλά να τις καλύπτουμε από τη ρίζα τους. Για να το πετύχουμε, ανασηκώνουμε το πάνω βλέφαρο ακουμπώντας με τον δείκτη την πτυχή του βλεφάρου και τοποθετούμε το βουρτσάκι κάτω από τις βλεφαρίδες μας, ξεκινώντας να περνάμε τη μάσκαρα.

Δείτε Επίσης
Βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!
Βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!

Για τις πολύ πυκνές βλεφαρίδες

Είμαστε από τις τυχερές που καμαρώνουν για την πυκνότητα των βλεφαρίδων τους; Ξεκινάμε το βάψιμό τους από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία, χρησιμοποιώντας μόνο το άκρο του απλικατέρ.

Από τις επάνω… στις κάτω βλεφαρίδες

Δουλεύουμε τις επάνω βλεφαρίδες με κινήσεις ζικ-ζακ στη ρίζα τους, ώστε να κατανεμηθεί ομοιόμορφη ποσότητα προϊόντος. Αξίζει να θυμόμαστε, ότι όσο πιο έντονη δείχνει η γραμμή των βλεφαρίδων, τόσο πιο αισθησιακό γίνεται το βλέμμα μας. Ενώ για τις κάτω, έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στο να απλώσουμε ένα διακριτικό στρώμα μάσκαρα, γυρνώντας το βουρτσάκι προς τα κάτω ή να τονίσουμε τις βλεφαρίδες μας, περνώντας το βουρτσάκι πολλές φορές.

Έξτρα γοητεία

Με ένα μόνο πέρασμα του απλικατέρ, απλώνουμε τη μάσκαρα στη ρίζα των βλεφαρίδων και έπειτα γυρίζουμε το βουρτσάκι προς τα έξω,  για να δημιουργήσουμε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του «υγρού» βλέμματος.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.