Νέα τάση: Το χρώμα στα μαλλιά της Hailey Bieber δίνει τον τόνο!

Νέα τάση: Το χρώμα στα μαλλιά της Hailey Bieber δίνει τον τόνο!

Γυρνώντας από τις διακοπές, μία επίσκεψη στο αγαπημένο μας κομμωτήριο είναι από τις πρώτες μας κινήσεις, για ανανέωση και ίσως κάποια αλλαγή. Η νέα τάση είναι η βαφή να βρίσκεται κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μας, ενώ οι ζεστοί, μελί τόνοι είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η ιστορία ξεκινά από τις ημέρες της… καραντίνας, όταν τα κομμωτήρια έκλεισαν και διάσημοι και κοινές θνητές βρέθηκαν με τη ρίζα… στο πάτωμα! Η γέννηση μίας νέας τάσης ήταν γεγονός!

Η απλή ιδέα είναι ότι προτιμήθηκαν βαφές και χρώματα πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μας, κάτι που κάνει τις ρίζες να φαίνονται λιγότερο, αφήστε που το Instagram γέμισε με φωτογραφίες που «απενοχοποίησαν» την αποκάλυψη της περίφημης ρίζας και της μάχης μαζί της.

Η Hailey Bieber, αφού αποκάλυψε πολλές φορές το φυσικό χρώμα των μαλλιών της, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το νέο της χρώμα.

Η ίδια, επέλεξε μία μελί απόχρωση, πολύ κοντινή σε αυτή των μαλλιών της και όπως δήλωσε η colorist πολλών διασήμων, Cassondra Kaeding, το συγκεκριμένο χρώμα, ονομάζεται «low maintenance» με άλλα λόγια πρόκειται για ένα χρώμα που θέλει λίγη συντήρηση και δεν προκαλεί στις περισσότερες μεγάλη και έντονη αντίθεση με το φυσικό μας, αφήνοντας επιπλέον τις ρίζες ακάλυπτες.

Δείτε Επίσης
Το απόλυτο χρώμα μαλλιών της σεζόν: Το ash brown ή «σταχτί-καστανό»

Η ουσία της νέας εμφάνισής της Hailey Bieber; Μια πιο απαλή, ζεστή απόχρωση με νότες χρυσού που ταιριάζει και στη νέα εποχή. Το φθινόπωρο έχουμε τη διάθεση για  θερμότερους τόνους. «Πολλές γυναίκες επιθυμούν μια αλλαγή για τη νέα εποχή και η Hailey επέλεξε ακριβώς τη νέα απόχρωση που θα είναι τάση την επόμενη περίοδο», είπε η Kaeding.

Η ιδέα ταιριάζει πολύ στις περισσότερες Ελληνίδες, οπότε η αφορμή για έμπνευση είναι εδώ!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.