Όταν το μακιγιάζ… εμπνέεται από το παγωτό!

Όταν το μακιγιάζ... εμπνέεται από το παγωτό!

Αν αναρωτιέστε μήπως ήρθαν ξανά οι Απόκριες… σας ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχετε μπερδευτεί! Ναι, είναι καλοκαίρι, αλλά κάποιες ευφάνταστες bloggers άντλησαν έμπνευση από τα αγαπημένα τους παγωτά… και δημιούργησαν ένα κύμα… παγωμένης απόλαυσης στο πρόσωπο.

από τη Μαρία Καλοπούλου

Οι απίστευτες… δημιουργίες  περιλαμβάνουν αίσθηση λιωμένου παγωτού στο πρόσωπο και στον λαιμό,  τριμμένα ζαχαρωτά στα φρύδια ή στα μάγουλα, ενώ κάποιες άλλες έφτασαν στο σημείο να βάλουν τα χωνάκια παγωτού στα μαλλιά τους, έτσι ώστε πραγματικά έμοιαζαν σαν… (οι χαρακτηρισμοί δικοί σας!)…

Όταν το αμερικανικό Cosmopolitan εντόπισε για πρώτη φορά αυτή την… τάση, παρατήρησαν μια πιθανή αιτία για την τρέλα! Η μεγάλη ποικιλία των χρωμάτων που διαθέτουν τα παγωτά αλλά και οι υφές τους, θεώρησαν ότι τα κάνουν μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική πρόκληση για έναν make up artist για έμπνευση από κάτι νέο.

Δείτε Επίσης
Πώς να οργανώσετε ένα αξέχαστο αποκριάτικο πάρτι!

Τώρα, μάλλον, δεν θα θέλατε να περάσετε το καλοκαίρι σας, καλύπτοντας το πρόσωπο και τον λαιμό σας με στρώματα έντονου μακιγιάζ, ούτε να εμφανιστείτε στο καλοκαιρινό μπαράκι με χωνάκια στο κεφάλι! Αλλά κάλλιστα, μπορείτε να κρατήσετε αυτές τις ιδέες για την ίσως πιο δημιουργική και ευφάνταστη μεταμφίεση στις επόμενες Απόκριες!

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.