Παστέλ μαλλιά: Η διαφορετική τάση του καλοκαιριού

Παστέλ μαλλιά: Η διαφορετική τάση του καλοκαιριού

Ο πιο γλυκός τρόπος για να υιοθετήσετε την τάση… ουράνιο τόξο!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Μία διαφορετική και πολύ ιδιαίτερη τάση για το χρώμα στα μαλλιά το φετινό καλοκαίρι που τα κάνει σαν… ζαχαρωτά. Αν το τολμήσετε κάτω από το φως του ήλιου τα μαλλιά σας θα έχουν αυτές τις υπέροχες αντανακλάσεις που τα κάνει να μοιάζουν σαν βγαλμένα από παραμύθι.

Η διάσημη αμερικανίδα colorist Shelley Gregory είπε ότι η έμπνευση για τα χρώματα και τα χτενίσματά της ήρθε από το γαλλικό ζαχαροπλαστείο Ladurée! «Ήθελα τα μαλλιά να δίνουν την αίσθηση σαν μόλις να μπήκες να να κοιτάζεις τις υπέροχες βιτρίνες με τα μακαρόν του παρισινού Ladurée [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ]!».

Δείτε Επίσης
Μακαρόν με κακάο και γέμιση από σοκολάτα, πορτοκάλι και τσάι

Κότσος ή κοτσίδα στις αποχρώσεις των παστέλ. Το αποτέλεσμα είναι κομψό, διαφορετικό αλλά όχι κραυγαλέο
Κότσος ή κοτσίδα στις αποχρώσεις των παστέλ. Το αποτέλεσμα είναι κομψό, διαφορετικό αλλά όχι κραυγαλέο

Η τεχνική προϋποθέτει να βαφτούν τα μαλλιά ανά τούφες με παστέλ αποχρώσεις και σε διαφορετικές στρώσεις. Οι απαλοί χρωματισμοί δίνουν ένα πιο ρομαντικό στιλ και βέβαια ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα που μοιάζει πραγματικά ονειρικό. Η βαφή με τις παστέλ αποχρώσεις είναι πολύ μεγάλη τάση αλλά ταυτόχρονα είναι κομψό και προσιτό, αφού δεν είναι κραυγαλέο.

Αν μάλιστα, υιοθετήσετε αυτό το λουκ, προσθέστε ένα ελαφρύ σπρέι με γκλίτερ για τα μαλλιά μόνο στις ρίζες και θα έχετε το σούπερ στιλ για ένα καλοκαιρινό πάρτι.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.