Τα 3 πιο μοντέρνα χτενίσματα για το καλοκαίρι 2019

Τα 3 πιο μοντέρνα χτενίσματα για το καλοκαίρι 2019
Τα 3 πιο μοντέρνα χτενίσματα για το καλοκαίρι 2019
Για το καλοκαίρι, οι απανταχού κομμωτές προτείνουν την αναβίωση των 70’s, με ένα διασκεδαστικό τόνο. Αφέλειες ή ντεγκραντέ κοψίματα από το κέντρο του κεφαλιού προς την περιοχή κάτω από τα φρύδια και από το κέντρο προς τα ζυγωματικά, με κατεύθυνση προς τα πλάγια
Το διαχρονικό καρέ είναι και πάλι μόδα, με σημείο-κλειδί το κόψιμο των μαλλιών στη βάση του λαιμού. Το κόψιμο σε αυτό το μήκος δίνει στο καρέ μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και απαιτεί λιγότερη φροντίδα, ενώ διατηρεί τη δυναμικότητα και κομψότητά του με μεγάλη ευκολία!
Αγαπάμε τα μακριά μας μαλλιά; Διατηρήστε τα, αλλά κόβοντάς τα σε διαφορετικά μήκη. Το φιλάρισμα χαρίζει στα μαλλιά έξτρα κίνηση και όγκο, για κάθε καλοκαιρινή μας εμφάνιση και με τον πιο εύκολο τρόπο, ενώ κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου
Προβολή Φωτογραφιών
Τα 3 πιο μοντέρνα χτενίσματα για το καλοκαίρι 2019

Ακόμα και εάν ανανεώσαμε την κόμμωσή μας με την είσοδο της άνοιξης, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να δώσουμε στα μαλλιά μας άλλον αέρα! Πνοή ελευθερίας, ανανέωσης και μοναδικού στιλ με 3 εμπνευσμένα hair looks με την υπογραφή των διάσημων hair stylists!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Πλάι στο κύμα της θάλασσας και με το δροσερό καλοκαιρινό αεράκι στα μαλλιά μας, σίγουρα δεν αναζητάμε ένα χτένισμα που απαιτεί πολλά βοηθητικά εργαλεία και σπατάλη πολύτιμου χρόνου από τις χαλαρωτικές μας βουτιές!

Η αφρόκρεμα των hairstylists συμφωνεί εξάλλου, πως η καλύτερη λύση είναι να επιλέξουμε ένα έξυπνο και εύκολο κούρεμα που χαρίζει στιλ και κίνηση στα μαλλιά μας, με ελάχιστο κόπο.

Το μυστικό βέβαια, κρύβεται στο τέλειο κόψιμο των μαλλιών μας, ακολουθώντας αυστηρές γεωμετρικές γραμμές που αναδεικνύουν την υφή των μαλλιών μας αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Δείτε τα τρία από τα ωραιότερα κουρέματα της σεζόν που μας δείχνουν πώς μπορούμε να αποκτήσουμε μια μοντέρνα κουπ, τινάζοντας φιλάρεσκα τα μαλλιά μας στο δροσερό αεράκι με την αλμύρα της θάλασσας, ενώ θα απολαμβάνουμε την ανέμελη διάθεση του καλοκαιριού!

Από τα 70’s με αγάπη!

Εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ‘70 το κούρεμα shag πρωταγωνιστεί στα catwalks και έχει γίνει must για πολλές διάσημες σταρ της σόουμπιζ. Το σημείο-κλειδί για αυτό το look είναι τα αλλεπάλληλα κύματα σε κοντά, μέτριου μήκους και σε μακριά μαλλιά ή το γνωστό ντεγκραντέ κόψιμο, αλλά με προσοχή στα μήκη κοψίματος.

Για το καλοκαίρι που καταφθάνει ολοταχώς, οι απανταχού κομμωτές προτείνουν μια πιο τυπική αναβίωση των 70’s, με ένα διασκεδαστικό τόνο. Λέμε ναι, στις αφέλειες ή δημιουργούμε ντεγκραντέ κοψίματα από το κέντρο του κεφαλιού προς την περιοχή κάτω από τα φρύδια και από το κέντρο προς τα ζυγωματικά, με κατεύθυνση προς τα πλάγια. Τόσο απλά!

Δείτε Επίσης
Τα λεία καρέ είναι η hot τάση της εποχής!

Το διαχρονικό καρέ κόψιμο

Υπογράμμισε τη γυναικεία επανάσταση κατά τη δεκαετία του 1920 και όλα τα υπόλοιπα χρόνια, το καρέ κόψιμο των μαλλιών έχει ακολουθηθεί πιστά από πολλές διάσημες του διεθνούς στερεώματος, αποκαλύπτοντας το γοητευτικό και κομψό του στιλ, παντού και πάντα.

Μία πρόταση που γίνεται τάση και για αυτό το καλοκαίρι, με σημείο-κλειδί το κόψιμο των μαλλιών στη βάση του λαιμού! Το κόψιμο των μαλλιών σε αυτό το μήκος δίνει στο καρέ μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και απαιτεί λιγότερη φροντίδα, ενώ διατηρεί τη δυναμικότητα και κομψότητά του με μεγάλη ευκολία!

Μαλλιά σε μέτριο μήκος

Εάν λατρεύουμε τα μακριά μαλλιά και δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή τους, αλλά φλερτάρουμε με μια ανανέωση που ταιριάζει και με την καλοκαιρινή μας διάθεση, τότε τα μαλλιά σε μέτριο μήκος είναι η απάντηση!

Το κόψιμο σε διαφορετικά μήκη είναι το σημείο-κλειδί για αυτό το look. Το φιλάρισμα σε διαφορετικά μήκη χαρίζει στα μαλλιά έξτρα κίνηση και όγκο, για κάθε καλοκαιρινή μας εμφάνιση και με τον πιο εύκολο τρόπο, ενώ κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.