Τρεις υπέροχες προτάσεις μακιγιάζ για λαμπερό πρόσωπο καθημερινά!

Τρεις υπέροχες προτάσεις μακιγιάζ για λαμπερό πρόσωπο καθημερινά!

Κάθε πρωί έχουμε ελάχιστο χρόνο για να επιμεληθούμε όπως επιθυμούμε το μακιγιάζ του προσώπου μας. Επιλέγοντας μία από τις παρακάτω προτάσεις μπορούμε να είμαστε σίγουρες πως θα πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, ανάλογα με τη διάθεσή μας, εύκολα, γρήγορα και πολύ-πολύ απλά!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Ανάλαφρο μακιγιάζ, γεμάτο λάμψη και φρεσκάδα

Εάν θέλουμε να δώσουμε στο πρόσωπό μας μια δροσερή εμφάνιση που παραμένει αναλλοίωτη όλη μέρα, αυτό είναι το μακιγιάζ που μας ταιριάζει καλύτερα! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο για να το πετύχουμε, έχει η επιδερμίδα μας που χρειάζεται να είναι απόλυτα ενυδατωμένη, οπότε ξεκινάμε με τρία απλά βήματα:

1.    Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με το συνηθισμένο προϊόν ντεμακιγιάζ.

2.    Εξαλείφουμε κάθε ίχνος περνώντας μια ενυδατική λοσιόν.

3.    Απλώνουμε το ενυδατικό μας σέρουμ και συνεχίζουμε με την κρέμα ενυδάτωσης.

Ολοκληρώνοντας τη βασική φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου μας, συνεχίζουμε συγκεντρώνοντας τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ. Θα χρειαστούμε ένα μέικαπ, ένα bronzer στους τόνους του χαλκού, highlighter, μια κρεμώδη σκιά στο χρώμα της σαμπάνιας, μάσκαρα και κραγιόν σε απαλή απόχρωση του ροζ. Πώς το κάνουμε;

1.    Περνάμε σε όλο το πρόσωπο το μέικαπ, κατά προτίμηση με το ειδικό σφουγγαράκι, βρεγμένο με ζεστό νερό και στυμμένο καλά.

2.    Με ένα πλατύ πινέλο απλώνουμε το bronzer ξεκινώντας με ανάλαφρες κινήσεις στο περίγραμμα του προσώπου. Τονίζουμε τα μήλα και τους κροτάφους κερδίζοντας εύκολα και γρήγορα μια δροσερή εμφάνιση.

3.    Χρησιμοποιούμε το highlighter πέρα από το πόδι της χήνας, στην εσωτερική γωνία των ματιών και στο περίγραμμα των χειλιών, φροντίζοντας σε αυτό το σημείο να το «σβήσουμε» επιμελώς.

4.    Απλώνουμε την κρεμώδη σκιά σε όλο το βλέφαρο και περνάμε δύο στρώσεις μάσκαρα για να τονίσουμε το βλέμμα μας.

5.    Τελειώνουμε, περνώντας το χρώμα στα χείλη. Χρησιμοποιώντας το ειδικό πινελάκι μπορούμε να παραλείψουμε το περίγραμμα με το μολύβι χειλιών. Χαμογελάμε πλατιά στον καθρέφτη και νιώθουμε πανέτοιμες να καταπλήξουμε τα πλήθη!

Εκθαμβωτικό look; Τόσο – όσο, τολμηρό!

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να δοκιμάσουμε για το καθημερινό μας μακιγιάζ μία πιο τολμηρή ιδέα. Υπογραμμίζοντας περισσότερο τα φρύδια και κόκκινη απόχρωση στα χείλη, πετυχαίνουμε το ιδανικό αποτέλεσμα
Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να δοκιμάσουμε για το καθημερινό μας μακιγιάζ μία πιο τολμηρή ιδέα. Υπογραμμίζοντας περισσότερο τα φρύδια και κόκκινη απόχρωση στα χείλη, πετυχαίνουμε το ιδανικό αποτέλεσμα

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να δοκιμάσουμε για το καθημερινό μας μακιγιάζ μία πιο τολμηρή ιδέα. Υπογραμμίζοντας περισσότερο τα φρύδια και τα χείλη, πετυχαίνουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Τι θα χρειαστούμε; Μολύβι, σκιά και χτενάκι φρυδιών, διάφανη μάσκαρα, μολύβι χειλιών και το κόκκινο κραγιόν που μας ταιριάζει, κατά προτίμηση σε ματ, μόνιμη υφή. Ξεκινάμε;

1.    Βελτιώνουμε το σχήμα των φρυδιών μας ζωγραφίζοντας μικρές διακεκομμένες παύλες σε όλο τους το μήκος, με το μολύβι. Χτενίζουμε επιμελώς προς τα πάνω, ώστε να απλωθεί το χρώμα και ενισχύουμε το αποτέλεσμα περνώντας τη σκιά και πάλι με ανοδική φορά, εξασφαλίζοντας έτσι ένα φυσικό αποτέλεσμα. Για να μείνουν αναλλοίωτα όλη μέρα, περνάμε ανάλαφρα στην επιφάνεια τους λίγη διάφανη μάσκαρα και that’s all!

2.    Για να τονίσουμε τα χείλη μας ζωγραφίζουμε το περίγραμμα με το ειδικό μολύβι, σε φυσική απόχρωση ή στον τόνο του κόκκινου που έχουμε επιλέξει.

Δείτε Επίσης
Ποιο καλοκαιρινό φρούτο γίνεται viral για τα οφέλη του ως προς τη λάμψη του δέρματός μας;

Ανάλογα με τη συσκευασία του μόνιμου κραγιόν που χρησιμοποιούμε, περνάμε στη συνέχεια το χρώμα είτε με το απλικατέρ που το συνοδεύει, είτε με το ειδικό πινελάκι. Το κόκκινο χρώμα θα παραμείνει ανεξίτηλο όλη μέρα, εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό look σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό μακιγιάζ των φρυδιών. Δεν είναι υπέροχο;

Το πιο εύκολο smoky eyes look, γίνεται επικίνδυνα γοητευτικό!

Όλες μας φλερτάρουμε με ένα smoky eyes look. Σε μια πιο μοντέρνα απόδοση μπορεί να τονίσει το βλέμμα μας, ολοκληρώνοντας με ένα κρεμώδες ρουζ σε απαλή απόχρωση και ένα nude κραγιόν ή λιπ γκλος στα χείλη!
Όλες μας φλερτάρουμε με ένα smoky eyes look. Σε μια πιο μοντέρνα απόδοση μπορεί να τονίσει το βλέμμα μας, ολοκληρώνοντας με ένα κρεμώδες ρουζ σε απαλή απόχρωση και ένα nude κραγιόν ή λιπ γκλος στα χείλη!

Όλες μας φλερτάρουμε συχνά πυκνά με ένα smoky eyes look. Τώρα, σε μια πιο μοντέρνα απόδοση μπορεί να τονίσει το βλέμμα μας με πάθος, αλλά σε μια πολύ πιο απλή μορφή! Θα χρειαστούμε μόνο τρία προϊόντα: Ένα άι-λάινερ, μια σκιά ματιών και μάσκαρα. Πώς θα το κάνουμε γρήγορα και απλά, δίνοντας άλλον αέρα στο καθημερινό μας μακιγιάζ;

1.    Ζωγραφίζουμε το περίγραμμα των ματιών με το άι-λάινερ, σε μια πολύ λεπτή γραμμή, τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο. Με την άκρη του δείκτη, «μουτζουρώνουμε» ελαφρά, δημιουργώντας ένα ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

2.    Απλώνουμε στο πάνω βλέφαρο τη σκιά ματιών, στο χρώμα που προτιμάμε. Μια υφή shimmering ή κάπως glossy θα κάνει το βλέμμα μας να δείχνει πιο «υγρό» και συνεπώς, περισσότερο σέξι!

3.    Δυο-τρεις στρώσεις μάσκαρα προσδίδουν ένταση στις βλεφαρίδες μας, ενώ εάν θέλουμε να τονίσουμε ακόμα περισσότερο το βλέμμα μας, δεν έχουμε παρά να περάσουμε ξανά το άι-λάινερ σύρριζα στις βλεφαρίδες μας.

4.    Ένα κρεμώδες ρουζ σε απαλή απόχρωση στα μάγουλα και ένα nude κραγιόν ή λιπ γκλος στα χείλη αναδεικνύουν ακόμα καλύτερα την ένταση στο βλέμμα μας, δημιουργώντας ένα καθημερινό αλλά απόλυτα σαγηνευτικό look!

Υπέροχο το μακιγιάζ, αλλά το βράδυ έρχεται και η στιγμή του ντεμακιγιάζ. Ένα συνηθισμένο προϊόν καθαρισμού ενδέχεται να προκαλέσει ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, όταν χρησιμοποιούμε άι-λάινερ και πολλές στρώσεις ή αδιάβροχη μάσκαρα. Για να απομακρύνουμε εύκολα και χωρίς κινδύνους κάθε ίχνος επιλέγουμε ένα ειδικό προϊόν για τα μάτια. Περιχύνουμε σε καθαρό βαμβάκι και αφαιρούμε απαλά!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.