Ανάγλυφα νύχια που θυμίζουν πλεκτά πουλόβερ

Ανάγλυφα νύχια που θυμίζουν πλεκτά πουλόβερ
Ανάγλυφα νύχια που θυμίζουν πλεκτά πουλόβερ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική σε όλα ή σε μερικά από τα νύχια σας
Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει και φτιάξτε εντυπωσιακά πλεκτά σχέδια στα νύχια σας σε όποια απόχρωση προτιμάτε
Για να κάνετε τα νύχια πλεκτά, πέρα από το gel βερνίκι θα χρειαστείτε ένα πινελάκι σχεδίου νυχιών ή ένα εργαλείο για πουά μανικιούρ
Προβολή Φωτογραφιών
Ανάγλυφα νύχια που θυμίζουν πλεκτά πουλόβερ

Θέλετε να αποπνέουν «ζεστασιά» και τα νύχια σας; Η μόδα με τα πλεκτά σχέδια που θυμίζουν πουλόβερ με ζακάρ και πλεξούδες είναι στη μόδα και μάλιστα είτε μονόχρωμα είτε πολύχρωμα!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Τα πλεκτά νύχια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και οι ιδέες κυκλοφορούν σε πληθώρα 3d σχεδίων για μονόχρωμα ή πολύχρωμα νύχια-πουλόβερ. Η  τεχνική δημιουργίας τους δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά έχει τα μυστικά της.

Τα ανάγλυφα σχέδια στα πλεχτά νύχια γίνονται με τζελ βερνίκι ή ακόμη καλύτερα με το ειδικό χοντρό 3D gel νυχιών που χρησιμοποιείται στην πρωτότυπη τεχνική. Το τρισδιάστατο αυτό υλικό δημιουργεί μεγαλύτερο πάχος από το απλό προϊόν που χρησιμοποιείται στα τεχνητά νύχια με τζελ.

Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει και φτιάξτε εντυπωσιακά πλεκτά σχέδια στα νύχια σας σε όποια απόχρωση προτιμάτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία αποχρώσεις σε όλα τα νύχια ή να περιορίσετε το τρισδιάστατο σχέδιο σε ένα νύχι ή σε όσα επιθυμείτε.

Για να κάνετε τα νύχια πλεκτά, πέρα από το gel βερνίκι θα χρειαστείτε ένα πινελάκι σχεδίου νυχιών ή ένα εργαλείο για πουά μανικιούρ. Αν δεν έχετε, μπορείτε να αγοράσετε από τα καταστήματα καλλυντικών ή να δημιουργήσετε το δικό σας. Μια πολύ απλή εναλλακτική λύση για εντυπωσιακά 3d σχέδια είναι με τη χρήση οδοντογλυφίδας.

Το φινίρισμα στα πλεκτά νύχια μπορεί να είναι γυαλιστερό, ματ ή να έχει βελουτέ ή ζαχαρώδη υφή. Βήμα βήμα η τεχνική για ανάγλυφα πλεκτά νύχια:

Θα χρειαστείτε:

Βάση τζελ
Ένα ή περισσότερα βερνίκια τζελ και το αντίστοιχο 3d gel νυχιών
Gel top coat
Ακρυλική σκόνη (προαιρετικά)
Πινέλο μανικιούρ ή εργαλείο για πουά νύχια

Πώς θα τα κάνετε:

1. Αφού ολοκληρώσετε τον καθαρισμό και τον σχηματισμό των νυχιών, εφαρμόστε την gel βάση.

2. Βάψτε τα νύχια στα χρώματα της επιλογής σας και αφήστε τα να στεγνώσουν.

3. Επαναλάβετε με μια δεύτερη στρώση χρώματος για να κάνετε πιο έντονο το εφέ.

Δείτε Επίσης
Τάση: Τα «βουτυρένια νύχια» είναι το μανικιούρ της άνοιξης

4. Σε ένα κομμάτι χαρτί αναμείξτε μια ποσότητα του τζελ βερνικιού που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα ανάγλυφα σχέδια στα πλεκτά νύχια σας με το 3d gel.

5. Χρησιμοποιήστε το μείγμα με ένα πινελάκι ή dotting tool και σχεδιάστε το ανάγλυφο σχήμα που θέλετε να έχουν τα πλεκτά νύχια.
Προσοχή: Θα πρέπει να πάρετε μια μικρή ποσότητα του 3d gel μείγματος και να κάνετε απαλές κινήσεις ακουμπώντας ελαφρώς το εργαλείο μανικιούρ που έχετε επιλέξει πάνω στην επιφάνεια του νυχιού σας.

6. Προαιρετικά, μπορείτε να ρίξετε λίγη ακρυλική σκόνη πάνω στο υγρό ακόμη μείγμα 3d τζελ για να σφραγίσετε και να δώσετε όγκο στο σχέδιο.

7. Τέλος, μπορείτε αν θέλετε να εφαρμόσετε ένα τοπ coat με γυαλιστερή ή ματ υφή.

Φυσικά, για καλύτερα αποτελέσματα, προτιμήστε την ειδικό μανικιουρίστα σας! Ακόμη κι αν είστε δεξιοτέχνης, το αποτέλεσμα γίνεται καλύτερο αν τα νύχια στεγνώσουν κάτω από UV  λάμπα και στο φουρνάκι… που μάλλον δεν διαθέτουμε στα σπίτια μας.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.