Γαλλικό μανικιούρ: Η πιο κλασική τάση επανέρχεται αλλά με άλλο στιλ!

Γαλλικό μανικιούρ: Η πιο κλασική τάση επανέρχεται αλλά με άλλο στιλ!

Το γαλλικό μανικιούρ το έχουμε κάνει λίγο πολύ όλες! Τώρα όμως ακολουθεί νέες διαδρομές, μεταμορφώνεται και δημιουργεί το απόλυτο στιλ της σεζόν!  Ακόμα και εάν είμαστε αμετανόητες οπαδοί της κλασικής άποψης, δεν υπάρχει περίπτωση μία ή γιατί όχι; – και όλες οι νέες προτάσεις να γίνουν το νέο μας φετίχ! Δείτε τις πιο trendy διαδρομές, για να τις παίζετε στα δάχτυλα!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Εξαιρετικά θηλυκό, απίστευτα κομψό και οπωσδήποτε διαχρονικό αποτελεί πηγή έμπνευσης και γίνεται το απόλυτο must για το 2020, αλλά με νέους τρόπους.

Αντί για τον παραδοσιακό συνδυασμό σε ροζ και λευκό, μια πολύχρωμη έκδοση, γεωμετρικές γωνίες, κυματισμοί ή ακόμα και σχήματα καρδιάς έρχονται να δώσουν άλλον αέρα στα νύχια μας, ανεβάζοντας το γαλλικό μανικιούρ σε άλλο επίπεδο!

Στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Διατηρώντας το κλασικό ουδέτερο χρώμα σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, επιλέγουμε τις πιο ζωηρές αποχρώσεις για τις άκρες, παίζοντας με διαφορετική απόχρωση σε κάθε νύχι. Δημιουργώντας μια εξαιρετικά λεπτή γραμμή, αντί της παραδοσιακής ημισελήνου, το αποτέλεσμα γίνεται άκρως διασκεδαστικό και οπωσδήποτε, δεν περνά απαρατήρητο!

Εκτυφλωτικά λαμπερό

Λάμψη, φως ή αλλιώς, blinking blinking, η πρόταση αυτή προτείνει ένα γαλλικό μανικιούρ χωρίς διχρωμίες! Το μυστικό κρύβεται σε μια σειρά από μικροσκοπικά στρας, που τοποθετούνται περίπου στα 2/3 της επιφάνειας των νυχιών με ημικυκλικό τρόπο.

Για ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο look, τοποθετούμε και ένα μεγαλύτερο στο κέντρο, κοντά στις ρίζες των νυχιών. Με μια λεπτή λαβίδα μπορούμε να τοποθετήσουμε τους «ημιπολύτιμους λίθους» με αυτοκόλλητο ή να χρησιμοποιήσουμε την κόλλα για ψεύτικες βλεφαρίδες. Τελειώνοντας, περνάμε ένα πλούσιο στρώμα διάφανης βάσης, ώστε να μην χαθεί κανένα από τα πολύτιμα στρας!

Σχεδόν αόρατο ή micro french

Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και micro frenches, καθώς το δεύτερο χρώμα στις άκρες των νυχιών δεν ξεπερνά σε πάχος τα 2 χιλ.! Χρησιμοποιώντας το κλασικό ροζ χρώμα ως βασική απόχρωση, δημιουργούμε μια εξαιρετικά λεπτή γραμμή στις άκρες.

Μπορούμε να περάσουμε ένα χρώμα ή για να πρωτοτυπήσουμε ακόμα περισσότερο, να βάψουμε το μισό νύχι στην άκρη του μαύρο και το άλλο μισό λευκό! Η λεπτότητα του σχεδιασμού εξασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία.

Δείτε Επίσης
Η νέα μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ είναι εδώ!

Δίχρωμο μοτίβο

Αντί για ένα ουδέτερο χρώμα, λέμε ναι στις ζωηρές αποχρώσεις που θα φωτίσουν ακόμα και τις πιο γκρίζες ημέρες του χειμώνα! Αφού περάσουμε μια nude βάση σε όλο το νύχι, χρησιμοποιούμε τα ειδικά αυτοκόλλητα για να απομονώσουμε τις άκρες τους.

Περνάμε το ένα χρώμα και στη συνέχεια, προσθέτουμε δυο-τρεις σταγόνες από τη δεύτερη απόχρωση. Με την άκρη μιας οδοντογλυφίδας ή βελόνας τώρα, αναμειγνύουμε τα δύο χρώματα μεταξύ τους, ώστε να αποκτήσουν αυτό το εκπληκτικό εφέ!

Σαν… ψευδαίσθηση

Ένα γαλλικό μανικιούρ με διπλό εφέ, που πετυχαίνει την εικόνα μιας ψευδαίσθησης όπως ένας αφηρημένος πίνακας μοντέρνας τέχνης. Εκτός από το φυσικό χρώμα βάσης, επιλέγουμε δύο αντίθετα χρώματα: Για παράδειγμα, το κλασικό άσπρο-μαύρο.

Θα τα εφαρμόσουμε σε γωνιακό σχήμα τόσο στις άκρες όσο και στις ρίζες των νυχιών, σε διαγώνια διάταξη. Για να το πετύχουμε, θα χρειαστούμε ένα πολύ λεπτό πινέλο και απόλυτη σταθερότητα στις κινήσεις μας.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.