Τα νύχια “Rose Water” είναι η επιτομή της νέας, ήρεμης πολυτέλειας!

Η ήρεμη πολυτέλεια ήρθε για να μείνει! Σε αντιδιαστολή με τις μαξιμαλιστικές προτάσεις μανικιούρ, το rose water ή η απόχρωση του ροδόνερου, πρωταγωνιστεί στις τελευταίες τάσεις για τα νύχια, όχι μόνο γιατί είναι αναμφισβήτητα διακριτικό, αλλά και πολύ – πολύ κομψό! Πώς θα πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα μέσα από τις απαλές αποχρώσεις του ροζ, που έρχονται για να αναδείξουν οποιοδήποτε ντύσιμο ή μακιγιάζ επιλέξουμε και ανεξάρτητα από κάθε περίσταση;

Από την Άντζελα Μολφέτα

Μέχρι τώρα, οι πιο δημοφιλείς ουδέτερες αποχρώσεις για τα νύχια έπαιζαν σε μια λευκή, γαλακτώδη βάση, που φέρνει στον νου και το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Η ανέμελη και διασκεδαστική διάθεση του καλοκαιριού, όμως, προτείνει μια γκάμα σε πιο ζεστούς τόνους, όπου το rose water πρωταγωνιστεί!

Ροδόνερο στα νύχια;

Τα νύχια

Η νέα τάση ακολουθεί τις ανοιχτόχρωμες και απαλές αποχρώσεις του ροζ. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε οποιοδήποτε μήκος και κάθε σχήμα νυχιών, συμπεριλαμβανομένων των στρογγυλών, τετράγωνων, σε σχήμα αμυγδάλου, πολύ μακριών ή και αρκετά κοντών νυχιών.

Επίσης, μπορούμε να επιλέξουμε έναν τόνο σε απαλό ροζ για όλο το νύχι, λίγη πρόσθετη λάμψη που θυμίζει ακρυλικό ή ακόμα και ένα εξαιρετικά λεπτό φινίρισμα στις άκρες τους με γκλίτερ!

Το αποτέλεσμα είναι ουδέτερο, αλλά ταυτόχρονα κλασικό και τόσο κομψό! Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ήρεμη πολυτέλεια, προσδίδοντας μια πολύ θηλυκή νότα, ενώ παράλληλα προσφέρει και διέξοδο ανανέωσης από τους γνωστούς και πολυφορεμένους τόνους του γάλακτος, δημιουργώντας μια θερμή εμφάνιση στις ζεστές ημέρες που ακολουθούν.

Πώς γίνεται;

Το πρώτο βήμα για τα πιο όμορφα νύχια ροδόνερου αφορά τη σωστή προετοιμασία! Εφαρμόζουμε το ειδικό λάδι για τα πετσάκια και αφού περάσουν λίγα λεπτά, τα σπρώχνουμε απαλά με το κατάλληλο εργαλείο προς τα πίσω.

Δεδομένου ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν συνδυάζεται με μικρά έργα τέχνης ή στολίδια, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο σχήμα και στη λεία επιφάνεια των νυχιών μας.

Δείτε Επίσης
Απαλός και αποτελεσματικός καθαρισμός, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας!

Για να πετύχουμε ένα κολακευτικό σχήμα, μπορούμε να ακολουθήσουμε τη γραμμή στη βάση των νυχιών μας, δημιουργώντας ένα πιο κυκλικό ή τετραγωνισμένο τελείωμα, ανάλογα.

Τώρα, ξεκινάμε τη διαδικασία περνώντας σε όλο το μήκος των νυχιών μας, ένα βερνίκι βάσης. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουμε λεία επιφάνεια και ευκολία, στη συνέχεια.

Αφού στεγνώσει, εφαρμόζουμε την αγαπημένη μας ροζ απόχρωση σε δύο στρώσεις. Τελειώνοντας, «σφραγίζουμε» το αποτέλεσμα με ένα βερνίκι top coat, ώστε να εξασφαλίσουμε πιο γρήγορο στέγνωμα, προστασία και έξτρα λάμψη!

Είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσουμε αυτήν τη νέα τάση μόνες στο σπίτι, αλλά εάν θέλουμε να ξενοιάσουμε μπορούμε πάντα να επισκεφθούμε τις ειδικούς και να απολαύσουμε τη διαδικασία του νέου μας μανικιούρ, χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας!

Και μην ξεχνάμε: Εάν οι αγκαλιές είχαν χρώμα, θα ήταν ροζ!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.