Μεταλλικές αντανακλάσεις στα νύχια

Μεταλλικές αντανακλάσεις στα νύχια

Καθρέφτη… καθρεφτάκι μου στα νύχια μας; Ναι, είναι η απάντηση! Γιατί η νέα τρέλα φαίνεται πως είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις, αλλά τόσο γυαλιστερές, ώστε μοιάζουν σαν να είναι καθρέφτες.

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Σίγουρα, η πιο ασφαλής και απλή μέθοδος είναι να καταφύγετε σε ένα mani / pedi για ένα μανικιούρ-καθρέφτη, αλλά έχετε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αυτό το εξαιρετικά cool αποτέλεσμα στην άνεση του σπιτιού σας.

Η νέα τάση που έχει ενσκήψει δεν είναι άλλη από τα μακριά νύχια με σούπερ μεταλλικές αποχρώσεις. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι η ασημί απόχρωση, χωρίς όμως να λείπουν η χάλκινη ακόμη και η χρυσαφί. Ξεχάστε για λίγο τις ρίγες, τα πουά ή ό,τι άλλο ευφάνταστο έχει χρησιμοποιηθεί για το «στόλισμα» των νυχιών και δοκιμάστε μακριά μεταλλικά νύχια, τόσο γυαλιστερά, ώστε να κάνουν αντανακλάσεις σαν καθρεφτάκια.

Μεταλλικές αντανακλάσεις στα νύχια

Δείτε Επίσης
Όμορφα και γερά νύχια; Υπάρχουν τρόποι!

Το μόνο που έχετε να κάνετε, αν θέλετε να βάψετε τα νύχια σας μόνες σας, είναι να έχετε το κατάλληλο βερνίκι και να εμπιστευθείτε το σταθερό σας χέρι! Ξεκινάτε με ένα διάφανο βερνίκι-βάση (basecoat) και στη συνέχεια περνάτε το μεταλλικό βερνίκι. Το καλύτερο είναι να περάσετε δύο στρώσεις βερνικιού για να έχετε πιο καθαρό και αστραφτερό αποτέλεσμα. Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κυκλοφορούν ειδικές πούδρες με mirror effect που περνάτε στα νύχια σας για να δημιουργήσετε μία τρισδιάστατη εμφάνιση.

Τα Mirror Nails ή αλλιώς γνωστά ως Chrome Nails αποτελούν τη νέα λαμπερή τάση στον τομέα του μανικιούρ. Μια απόχρωση που κάνει θραύση, αποτελώντας μια εκπληκτική επιλογή για glamorous εμφανίσεις.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.