O απρόσμενος τρόπος που το άρωμα εκφράζει τις αισθήσεις

O απρόσμενος τρόπος που το άρωμα εκφράζει τις αισθήσεις
O απρόσμενος τρόπος που το άρωμα εκφράζει τις αισθήσεις
Η ευωδιά από τα ζουμπούλια μας μαγεύει, μας ζαλίζει και ταυτίζεται με την εικόνα της μοιραίας γυναίκας, της αιώνιας θεάς ξελογιάστρας που ζει παθιασμένα για τον έρωτα, φτάνοντας στα άκρα!
Το άρωμα του ροζ γκρέιπφρουτ με την πικάντικη και δροσερή μυρωδιά του και τα αιθέρια έλαια από τη φλούδα του ανεβάζει την ενέργειά μας και καθαρίζει το μυαλό μας
Το άρωμα του μόσχου μυστηριώδες, λιμπιντικά εξωτικό, μας προκαλεί αισθήματα ζεστασιάς, ερωτισμού και αισθησιασμού +4
Προβολή Φωτογραφιών
O απρόσμενος τρόπος που το άρωμα εκφράζει τις αισθήσεις

Το άρωμα συνδέεται με την όσφρηση, την πιο ιδιαίτερη και την πιο μυστήρια από όλες τις αισθήσεις, γι΄ αυτό του οφείλουμε δυνατά συναισθήματα και εμπειρίες εκτός του συνηθισμένου. Το άρωμα παίζει με τις επιθυμίες μας, με τους πόθους μας και μας οδηγεί σε ανεξερεύνητα αισθήματα, στον χαμένο παράδεισο των αναμνήσεων μας…  Είναι το έναυσμα που πυροδοτεί στον εγκέφαλο τα σημεία που σχετίζονται με τη διάθεση, το συναίσθημα, τη μνήμη!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Ανάλογα με το άρωμα που επιλέγουμε θέλουμε να εκφράσουμε τον εαυτό μας, τα συναισθήματά μας, θέλουμε να γοητεύσουμε. Να φανούμε τολμηρές, έτοιμες να κατακτήσουμε. Διαλέγουμε ένα άρωμα για να φανούμε πιο μυστηριώδεις, πιο δραστήριες, ή για να εκφράσουμε την πιο χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεσή μας. Άλλωστε, το ίδιο το άρωμα είναι μια πρόκληση.

Τα αρώματα παίζουν μαζί μας ένα αέναο παιχνίδι. Οι δημιουργοί τους έχουν κλείσει μέσα στα όμορφα μπουκάλια τους όλες τις μυρωδιές της φύσης. Βίαιες, αισθησιακές, ζωηρές, δροσερές, μελαγχολικές. Νομίζουμε ότι τις κατακτούμε, αλλά αυτές πάντα βρίσκουν τρόπους να μας ξεφεύγουν και να μας παίρνουν μαζί τους σε ανθισμένους αγρούς, λουλουδιασμένους κήπους, στη μεθυστική ευωδιά του αέρα…

Διαφορετικές μυρωδιές προκαλούν διαφορετικά συναισθήματα. Μερικές μυρωδιές μας δίνουν ενέργεια , άλλες μας κάνουν να ανταποκριθούμε σε κάποιο πρόσωπο, και άλλες να μας κάνουν να αισθανθούμε ότι μπορούμε να νιώσουμε τόσο δυνατές και όμορφες που μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο… ή έστω το κομμάτι που θέλουμε! Όπως οι νότες από τα άγρια τριαντάφυλλα και τα ζουμπούλια στο ολοκαίνουργο άρωμα Pink Fresh Couture Moschino!

Οι αρωματοποιοί μας δίνουν τη γνώση τους!

Θα ανακαλύψουμε μαζί τους πώς οι διαφορετικές νότες μας κάνουν να απαλλαγούμε από το στρες, να αποκτήσουμε χαρούμενη διάθεση και να αισθανθούμε ευτυχισμένες! Ψεκάστε, μυρίστε και μαγευτείτε!

Άγρια τριανταφυλλάκια

Απαλά ροζ πέταλα και αυτό το γλυκό και αισθησιακό άρωμα που μας συνδέει κατευθείαν με τον εσωτερικό μας κόσμο και ξυπνά τρυφερότητα μέσα μας. Το αιθέριο έλαιο του άγριου τριαντάφυλλου είναι από τις πιο θηλυκές ευωδιές και προκαλεί καλή διάθεση και ηρεμία. Αλλά όπως λένε οι ειδικοί, δεν κάνει μόνο αυτό! Συνεισφέρει στην “επαναφορά” του ενθουσιασμού και της χαράς για τη ζωή. Μας ξυπνά τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τη ζωή και μας προκαλεί συναισθήματα χαράς και ευδαιμονίας!

Κρινάκια του αγρού (Lily Of The Valley)

Αυτό το λεπτεπίλεπτο λευκό λουλουδάκι αναδύει το απαλό του άρωμα… την άνοιξη και καθόλου τυχαία το «λατρεύουν» τα γυναικεία αρώματα! Τα κρινάκια του αγρού διώχνουν τη θλίψη, απομακρύνουν τη στενοχώρια και μας δίνουν ένα αίσθημα ασφάλειας, όπως λένε οι ειδικοί περί των αρωμάτων. Η ευωδιά τους μας ανακουφίζει από την πίεση, μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ήρεμες και μας χαρίζουν μία γλυκιά διάθεση…

Υάκινθος ή ζουμπούλι

Η ευωδιά και τα χρώματά τους μας μαγεύουν, μας μεθούν και μας ζαλίζουν… Σαν μια ανοιξιάτικη ημέρα, όπου τίποτα δεν μπορεί να πάει… στραβά! Ένα λουλούδι που άλλωστε είναι συνδεδεμένο στην ελληνική μυθολογία με τον νεαρό Υάκινθο που εκφράζει τη φύση που συνεχώς αναγεννιέται και καρποφορεί! Γι΄αυτό στολίζουμε με άνθη το νυφικό κρεβάτι και τα άνθη παίζουν πρώτο ρόλο στους γάμους! Ξυπνά μέσα μας τη θηλυκότητα και η ευωδιά του ταυτίζεται με την εικόνα της μοιραίας γυναίκας, της αιώνιας θεάς ξελογιάστρας που ζει παθιασμένα για τον έρωτα, φτάνοντας στα άκρα…

Δείτε Επίσης
Womanidol loves pink fresh!

Ροζ γκρέιπφρουτ

Εάν αυτή η ζοφερή εποχή μας κάνει να νιώθουμε συχνά στα… «κάτω» μας, τότε δεν έχουμε παρά να αναζητήσουμε ένα άρωμα με νότες γκρέιπφρουτ! Η πικάντικη και δροσερή μυρωδιά του και τα αιθέρια έλαια από τη φλούδα του  ανεβάζει την ενέργειά μας και καθαρίζει το μυαλό μας. Επίσης, έχει τη δύναμη να μας ανακουφίζει από το στρες. Σκεφτείτε το σαν μία εκδοχή καθαρτικής λειτουργίας που μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ανάλαφρα και πιο αισιόδοξα !

Ξύλο κέδρου

Η ζεστή, αναζωογονητική και αξέχαστη ευωδιά του προσφέρει ανακούφιση από  την ένταση και το άγχος. Μας προκαλεί συναισθήματα αυτοπεποίθησης και μας κάνει να εκφράζουμε την εσωτερική μας δύναμη, ενώ μας προσφέρει πνευματική διαύγεια! Τα αιθέρια έλαιά του χρησιμοποιούνται  ευρέως στην αρωματοποιία, και αν και θεωρείται «ανδρικό», παίζει σημαντικό ρόλο και στα γυναικεία αρώματα. Ευχάριστο, απαλό και ξυλώδες, μας δημιουργεί αισθήματα σταθερότητας και ευεξίας.

Μόσχος

Άρωμα μυστηριώδες, λιμπιντικά εξωτικό… Δεν μπορεί να περιγραφεί επειδή έχει κάτι το πολύ προσωπικό, κάτι το αρχέγονο. Είναι η βαθιά ιστορία της φύσης και της ζωής. Μας προκαλεί αισθήματα ζεστασιάς, ερωτισμού και αισθησιασμού και από τα αρχαία χρόνια θεωρείται μία ευωδιά αφροδισιακή (άλλωστε, η επιστήμη σήμερα, αποδεικνύει ότι η μυρωδιά του μοιάζει με της τεστοστερόνης!).

Moschino Pink Fresh Couture: Για να νιώσουμε λαμπερές!

Moschino Pink Fresh Couture: Για να νιώσουμε λαμπερές!Κάθε ένα από τα παραπάνω συστατικά περιέχονται στο νέο άρωμα που κλείνεται μέσα σε αυτό το ακαταμάχητα θηλυκό ροζ… από τη συσκευασία μέχρι το μπουκάλι!
Οι πρώτες νότες από λαμπερό ροζ γκρέιπφρουτ «παίζουν» με τις αθώες και φωτεινές νότες από κρινάκια του αγρού.
Στις νότες καρδιάς το άρωμα συνδυάζει αρμονικά τις λεπτεπίλεπτες ευωδιές από άγριο τριαντάφυλλο με τον ροζ υάκινθο και τους τραγανούς και ζουμερούς σπόρους του ροδιού προσδίδοντας στο άρωμα μοναδική ένταση και φρεσκάδα.
Στις νότες βάσης κέδρος, ambrox και μόσχος αφήνουν ένα ακαταμάχητο αισθησιακό ίχνος.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.