Συμβουλές για ωραίο σώμα από την Ελ Μακ Φέρσον

Συμβουλές για ωραίο σώμα από την Ελ Μακ Φέρσον

Το διάσημο μοντέλο που όχι τυχαία την αποκάλεσαν “The Body” (Το Κορμί), προτείνει μερικές έξυπνες ιδέες για υγιές, εντυπωσιακό και όμορφο σώμα. Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι η σούπερ Αυστραλέζα έκλεισε τα 50 της χρόνια, τότε μάλλον ας την ακούσουμε…

Επιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

1.  Συμπεριφέρομαι στο προσωπικό μου πρόγραμμα, όπως ακριβώς και στο επαγγελματικό μου. Δηλαδή, βάζω προτεραιότητά μου την καθημερινή μου άσκηση, σαν να πρόκειται για σημαντικό ραντεβού. Αυτό που κάνω είναι ένας περίπατος με ζωηρό βάδισμα για μισή ώρα και μερικές απλές ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι.

2.   Δεν καταπιέζομαι με το φαγητό. Προσέχω να τρώω απαραίτητα λαχανικά κάθε μέρα, φρούτα και πρωτείνες, λίγη μαύρη σοκολάτα και πίνω πολύ νερό.

Το διάσημο μοντέλο που όχι τυχαία την αποκάλεσαν “The Body” (Το Κορμί), προτείνει μερικές έξυπνες ιδέες για υγιές, εντυπωσιακό και όμορφο σώμα.

3.   Περιποιούμαι την επιδερμίδα του σώματός μου, κάνοντας πολύ συχνά απολέπιση. Έχω δει πόσο καλό κάνει, μία βούρτσα και το απολεπιστικό μου προϊόν. Μετά το δέρμα μου είναι καθαρό, αναζωογονημένο και πολύ πιο απαλό.

Δείτε Επίσης
Λύσεις για αψεγάδιαστο δέρμα

4. Μετά το μπάνιο και την απολέπιση απλώνω πάντοτε μία καλή ενυδατική κρέμα, συχνά αυτή που ταιριάζει με το άρωμά μου.

5. Προσπαθώ να έχω μία ισορροπημένη διατροφή, δεν παίρνω συμπληρώματα διατροφής ή βιταμίνες αλλά ακολουθώ κατά διαστήματα κάποια προγράμματα αποτοξίνωσης του οργανισμού.

6. Τα δύο βασικά μου; Πίνω 3 λίτρα νερό την ημέρα και κοιμάμαι τουλάχιστον για 7 ώρες. Το σώμα μου τότε το αισθάνομαι πολύ καλύτερα.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.