Ζώδια: Σας ερωτεύτηκαν; Ωραία! Και τώρα πόσο εύκολα θα παραμείνουν ερωτευμένοι μαζί σας;

Ζώδια: Σας ερωτεύτηκαν; Ωραία! Και τώρα πόσο εύκολα θα παραμείνουν ερωτευμένοι μαζί σας;

Το να ερωτεύεσαι είναι μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες που έχει να προσφέρει η ζωή, πόσο μάλλον όταν νιώθεις ότι τελικά έχεις βρει αυτό που πάντα έψαχνες. Κάθε άτομο έχει μια μοναδική προσωπικότητα και έτσι, ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να ερωτεύεται. Αλλά, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κρατήσετε κοντά σας αυτόν που σας ερωτεύτηκε; Ακολουθεί η κατάταξη με τα ζώδια που ταξινομούνται από το πιο εύκολο στο πιο δύσκολο να κρατήσουν ζωντανό τον έρωτα του συντρόφου τους.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Μόλις τελειώσουν τα πρώτα σκιρτήματα της σχέσης, είσαι μακράν το πιο εύκολο ζώδιο για να μείνει κάποιος ερωτευμένος μαζί σας. Πραγματικά, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να σας ερωτευτούν, επειδή οι Παρθένοι είναι δύσκολοι να ανοιχτούν (η ντροπαλότητά σου και η υπερβολική σκέψη, συχνά του εμποδίζουν).

Αλλά από τη στιγμή που κάποιος σας ερωτευτεί, είναι εύκολο γι’ αυτόν να μείνει ερωτευμένος μαζί σας, γιατί νιώθει ασφαλής, νιώθει ότι μπορεί να  μιλήσει για οτιδήποτε και δεν σταματά ποτέ να αισθάνεται γοητευμένος από κάθε νέο πράγμα που μαθαίνει σχετικά με εσάς.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Όπως και ο Παρθένος, είναι επίσης πολύ εύκολο να μείνει κάποιος ερωτευμένος μαζί σας. Είναι το κομμάτι της δέσμευσης που αποτελεί την πρόκληση.

Φοβάστε λίγο να ηρεμήσετε και να δεσμευτείτε με ένα μόνο άτομο, αλλά μόλις νιώσετε τελικά ότι έχετε γνωρίσει το σωστό άτομο και αποφασίσετε να είστε μαζί του, είναι μια σχέση γεμάτη χαρά, ζεστασιά, γέλιο και άνεση που δεν σταματά ποτέ.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Το να μείνει κάποιος ερωτευμένος με έναν Τοξότη είναι πολύ εύκολο γιατί η σχέση βασίζεται σε τέτοια ευτυχία, χαρά, χιούμορ και συναισθηματική εγγύτητα. Οι Τοξότες ξέρουν πραγματικά πώς να μιλάνε με τον σύντροφό τους και να είναι κοντά του με πολύ βαθύ τρόπο, ενώ πάντα αφήνουν χώρο για διασκέδαση και χαζομάρες!

Τώρα, μπορεί να είναι υπερβολικά αισιόδοξοι για τις σχέσεις (ξεχνώντας ότι η καθεμία έχει τις προκλήσεις της), αλλά επειδή είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν προβλήματα αντί να τα αποφύγουν, καταφέρνουν να ζουν μια μακροπρόθεσμη ευτυχία.

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ζείτε και αναπνέετε την αγάπη, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι πολύ εύκολο να μείνει κάποιος ερωτευμένος μαζί τους. Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους είναι εύκολο να μείνουμε τόσο ερωτευμένοι μαζί σας είναι επειδή είστε υπομονετικοί, είστε αξιόπιστοι και έχετε μια απίστευτα ζεστή καρδιά.

Κάνετε οποιονδήποτε να αισθάνεται ασφαλής και ευτυχισμένος μαζί σας. Ο μόνος λόγος που δεν βρίσκεστε ψηλότερα στη λίστα, φυσικά, είναι λόγω των θεμάτων που έχετε με τη ζήλια και της ανάγκης σας για αρκετά συχνή επικύρωση από τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Τώρα μαζί σου, Αιγόκερε, είναι λίγο περίεργο που είσαι τόσο ψηλά στο «εύκολο να σε ερωτευτούν» – αλλά μόνο επειδή είσαι συχνά απαισιόδοξος και μοιρολατρικός στην αρχή μιας σχέσης, υποθέτοντας πάντα το χειρότερο.

Αλλά όταν είστε πραγματικά σε θέση να το αντιμετωπίσετε και βρείτε κάποιον που σας λέει να κόψετε τις βλακείες, είστε ένας απίστευτα υποστηρικτικός και αφοσιωμένος σύντροφος, γεμάτος με μια έξυπνη αίσθηση του χιούμορ και μια καθησυχαστική αίσθηση φιλοδοξίας.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Τις περισσότερες φορές, είναι πολύ εύκολο να μείνει κάποιος ερωτευμένος με έναν Καρκίνο. Έχετε μια τεράστια καρδιά, είστε συνήθως ο πιο φροντιστικός σύντροφος που είχε ποτέ κάποιος και είστε ένα τόσο έξυπνοι και οξυδερκείς.

Ο μόνος λόγος που μερικές φορές είναι δύσκολο να μείνει κάποιος ερωτευμένος μαζί σου είναι πραγματικά ότι τα πας με τον δικό σου τρόπο – με την τάση σας είναι ότι κρατάτε κακίες και δεν αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν. Αυτές οι τάσεις καθιστούν δύσκολο να παραμείνετε σε μια ευτυχισμένη και υγιή σχέση μερικές φορές, αλλά όταν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε, είστε ένας από τους πιο στοργικούς συντρόφους.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι Ιχθύες, ως επί το πλείστον, είναι σχετικά εύκολο να παραμείνει κάποιος ερωτευμένος μαζί σας, χάρη στη συμπόνια σας, την ευαισθησία σας για τον σύντροφό σας και την ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία.

Αυτό που σας εμποδίζει να είστε ένα από τα πιο εύκολα ζώδια για να παραμείνει κάποιος ερωτευμένος μαζί σας είναι ότι μερικές φορές δεν είστε σίγουροι τι θέλετε και τείνετε να κωλυσιεργείτε, αντί να παίρνετε μια ενεργή απόφαση, όταν χρειάζεται.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, Υδροχόοι, το να σας ερωτευτεί κάποιος μπορεί να είναι δύσκολο, γιατί η επιθυμία σας να προστατεύσετε τον εαυτό σας, σας οδηγεί στο να απομακρύνετε τους ανθρώπους και να μην αφήσετε κανέναν να σας προσεγγίσει.

Δείτε Επίσης

Υπάρχει ένα μυστικό που οι γυναίκες δεν θέλουν να το ξέρετε…

Αλλά αν βρεθεί το κατάλληλο άτομο που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε αυτούς τους φόβους, μπορείτε να τους νικήσετε και να γίνετε το ειλικρινές, στοργικό και συνειδητοποιημένο άτομο με το οποίο είναι τόσο υπέροχο να έχει κανείς μια σχέση μαζί. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι το πιο δύσκολο πράγμα, γιατί δεν θα αφήσετε ποτέ τη σχέση να πάει πιο βαθιά από ένα συγκεκριμένο επίπεδο επιφάνειας.

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Κανείς δεν εκπλήσσεται, Δίδυμε! Μερικές φορές είναι πολύ εύκολο να μείνει κάποιος ερωτευμένος μαζί σας και μερικές φορές είναι σχεδόν αδύνατο. Όταν αντιμετωπίζετε ενεργά τις δικές σας ανασφάλειες, παίρνετε αποφάσεις και κάνετε επιλογές που σας βοηθούν να παραμείνετε σε ένα συναισθηματικά υγιές επίπεδο – τότε η σχέση μαζί σας είναι συναρπαστική, χαρούμενη, ακόμα και απλώς διασκεδαστική.

Αλλά αν επιλέξετε να πνιγείτε στις ανησυχίες και τα άγχη σας και να μην ζητάτε βοήθεια, τότε το να μείνει κανείς ερωτευμένος μαζί σας μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται αβοήθητος, απογοητευμένος και στα πρόθυρα… της τρέλας.

Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Πιθανότατα δεν σας εκπλήσσει το γεγονός ότι είναι δύσκολο να μείνει κάποιος ερωτευμένος μαζί σας – γιατί ακόμα κι εσείς ξέρετε πόσο άσχημα είναι τα θέματα με μία δέσμευση.

Σας αρέσει να ερωτεύεστε αλλά φρικάρετε όταν η αγάπη γίνεται φυσιολογική και ρουτίνα και μέρος της ζωής σας. Πείθετε τον εαυτό σας ότι σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε τις περιπέτειές σας (κάτι που δεν είναι αλήθεια) και καταλήγετε να κάνετε σχεδόν αδύνατο για τον σύντροφό σας να μείνει ερωτευμένος μαζί σας, αφού νιώθει ότι δεν τον θέλουν.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Λέων, είσαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου όταν πρόκειται να διώξεις τον σύντροφό σου. Ερωτεύονται τη γενναιοδωρία σας, τη ζεστασιά σας, τις γεμάτες φροντίδα χειρονομίες σας και την τεράστια καρδιά σας.

Αλλά μετά αφήνετε την αλαζονική και αυταρχική πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια, την πλευρά που θέλει να ελέγχει τη σχέση και να την κάνει τέλεια και να είναι πάντα όπως θέλετε. Και τότε είναι πολύ, πολύ δύσκολο για τον σύντροφό σας να αγαπά με τον ίδιο τρόπο που το έκανε στην αρχή.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Συγγνώμη, Σκορπιέ, αλλά είσαι ο πιο δύσκολος να μείνει κάποιος ερωτευμένος μαζί σου. Σίγουρα έχετε κάποιες εξαιρετικές πτυχές ως σύντροφοι – μαγνητίζετε και συναρπάζετε, είστε παθιασμένοι, είστε καλοί στο να διαβάζετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αλλά είναι δύσκολο αυτά τα πράγματα να αναπληρώσουν το γεγονός ότι είστε επίσης απίστευτα ζηλιάρης, μυστικοπαθής, κτητικός και πεισματάρης στο να παραδέχεστε όταν κάνετε λάθος. Ωστόσο, αν δουλέψετε με αυτές τις κακές συνήθειες μπορείτε να είστε εξίσου υπέροχος σύντροφος με οποιοδήποτε από τα άλλα ζώδια.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.