Τα απαραίτητα της ομορφιάς στην… τσάντα παραλίας!

Τα απαραίτητα της ομορφιάς στην… τσάντα παραλίας!

Ετοιμάζεστε για την παραλία ή την πισίνα; Εκτός από το μαγιό, την πετσέτα, το καπέλο και τα γυαλιά, ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς που χρειάζεστε μαζί σας; Έτσι, εκτός από το αντηλιακό, αν ετοιμάζετε σωστά την τσάντα σας, θα πρέπει να έχετε κάτι περισσότερο από αυτό μαζί σας. Μια μέρα στην παραλία συνεπάγεται προετοιμασία για πολλά διαφορετικά σενάρια!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Τα προϊόντα προστασίας και φροντίδα που θα σας κρατήσουν φρέσκια όλη μέρα, ιδού μια λίστα με όλα τα απαραίτητα.

1. Αντηλιακό για το σώμα

Ειδικά αν σκοπεύετε να μείνετε στη θάλασσα πολλές ώρες, το αντηλιακό είναι απολύτως απαραίτητο και μάλιστα η ανανέωση της εφαρμογής του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι μία κίνηση που δεν πρέπει να ξεχνάτε. Επιλέξτε ένα που είναι εύκολο στη χρήση και απλώνεται εύκολα στο δέρμα σας ώστε να θέλετε να το εφαρμόσετε ξανά.

2. Αντηλιακό για το πρόσωπο

Το αντηλιακό είναι ένα προφανές αλλά απαραίτητο μέρος της τσάντας θαλάσσης. Εκτός από το αντηλιακό για το σώμα, χρειάζεστε και ένα για το πρόσωπό σας. Θα προστατεύσετε το πρόσωπό σας από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB χωρίς τα συστατικά που φράζουν τους πόρους και μπορεί να περιλαμβάνονται στο αντηλιακό σώματος.

3. Ένα ενυδατικό mist προσώπου

Μια μέρα με ήλιο και αλμυρό νερό είναι βέβαιο ότι θα αφήσει το δέρμα σας τελείως στεγνό και ένα ενυδατικό mist προσώπου είναι ένας εύκολος τρόπος για να του δώσετε μια δόση υγρασίας.

Αναζητήστε ένα που έχει συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και αλόη βέρα και χαρίστε στον εαυτό σας ένα επιπλέον κύμα δροσιάς όλη την ημέρα.

Δείτε Επίσης
Τι είναι το «χτύπημα των οστών» και τι μπορεί να κάνει για το δέρμα σας;

4. Προστατευτικό για τα χείλη

Το δέρμα στα χείλη σας είναι πολύ λεπτό και αυτό το καθιστά εξαιρετικά ευαίσθητο στις βλάβες από τον ήλιο. Επιπλέον, καθώς το δέρμα είναι τόσο ευαίσθητο, το κάψιμο της περιοχής μπορεί να είναι πολύ πιο επώδυνο.

Το αντίδοτο και εδώ είναι ένα balm για τα χείλη που περιέχει SPF ή ένα ειδικό αντηλιακό χειλιών. Αυτές οι φόρμουλες είναι ενυδατικές και προστατευτικές.

5. Προστατευτικό προϊόν για τα μαλλιά

Ναι, τα μαλλιά σας μπορεί επίσης να καταστραφούν από τον ήλιο. Φροντίστε να μη το αμελήσετε, προστατεύοντας τόσο το κεφάλι όσο και τις τρίχες των μαλλιών σας από τον ήλιο. Κανείς δεν θέλει ένα καμένο και ξεφλουδισμένο τριχωτό της κεφαλής. Εάν βάφετε τα μαλλιά σας, τότε έχει έναν επιπλέον λόγο προστασίας για να αποτρέψετε και οποιαδήποτε αλλαγή ή ξεθώριασμα του χρώματός σας.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.