Τα πιο μοντέρνα χρώματα νυχιών για τον χειμώνα

Τα πιο μοντέρνα χρώματα νυχιών για τον χειμώνα

Και, ναι, είναι πιο σκοτεινά και από τον… χειμωνιάτικο βραδινό ουρανό! Όπως αλλάζουμε τα χρώματα της γκαρνταρόμπας μας, αλλάζουμε και τα χρώματα των νυχιών μας… Οι μοντέρνες αποχρώσεις για τη φετινή σεζόν ακολουθούν τη χειμερινή διάθεση και βάφονται πολύ σκούρες!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Οι αποχρώσεις στις αρχές του φθινοπώρου ήταν τα θερμά ουδέτερα, τα απαλά ροζ αλλά και μερικές βαθύτερες όπως το μοβ του μούρου, αλλά καθώς μπαίνουμε στον χειμώνα, βλέπουμε πιο σκούρα χρώματα να κυριαρχούν, με τα μεταλλικά να προσθέτουν μια πιο λαμπερή νότα.

Εκτός από το μαύρο, οι βαθείς τόνοι του δαμασκηνί, το σκούρο πράσινο και μπλε και το σοκολατί καφέ πρωταγωνιστούν φέτος τον χειμώνα στα νύχια μας.

Το κεντρικό θέμα είναι και φέτος «μία ωδή στη δεκαετία του ’90», αλλά με μια απροσδόκητη νότα που σας κάνει να κοιτάξετε δύο φορές. Αυτές οι αποχρώσεις είναι πιο έντονες από κάθε άλλη φορά και με περισσότερο βάθος. Ενώ οι παραλλαγές τους μας δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσουμε κάθε φορά τη διάθεσή μας στο μανικιούρ μας.

Ποια είναι όμως τα τρία χρώματα βερνικιών που θα δούμε παντού αυτό τον χειμώνα;

Το σκούρο, σοκολατί καφέ

Όπως είδαμε τα πιο σκούρα ουδέτερα χρώματα, όπως το καφέ της καραμέλας ήταν ήδη της μόδας τους φθινοπωρινούς μήνες. Το… φυσικό επόμενο βήμα καθώς μπαίνουμε στους ψυχρότερους μήνες είναι να χρησιμοποιήσουμε τις πιο σκούρες εκδοχές.

Ένα πλούσιο, καφέ της σοκολάτας είναι η απόχρωση που θα παίξει δυνατά τον χειμώνα. Είναι μία απόχρωση που θα τη δούμε σιγά σιγά να πρωταγωνιστεί όχι μόνο στα νύχια, αλλά και στα ρούχα, τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ μας.

Δείτε Επίσης
Μεταλλικές αντανακλάσεις στα νύχια

Τα σκούρο μεταλλικά

Τα μεταλλικά χρώματα είναι οι τέλειες επιλογές και για τις γιορτές. Είναι λαμπερά, εντυπωσιακά και ταυτόχρονα σοφιστικέ.  Μπορείτε να τα φορέσετε ως ένα συμπαγές χρώμα ή να χρησιμοποιήσετε μεταλλικά βερνίκια για να δημιουργήσετε πιο διακριτικά και κομψά «κοσμήματα» στο μανικιούρ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα μεταλλικά βερνίκια που είναι της μόδας, είναι αυτά με τις πιο σκούρες αποχρώσεις., όπως το σκούρο μπλε,  το σκούρο πράσινο, το βαθύ καφέ ή γκρι, αλλά με λαμπερό φινίρισμα  που τραβάει την προσοχή.

Μπορείτε να δοκιμάστε και τις ombre τεχνικές, συνδυάζοντας  συμπληρωματικές μεταλλικές αποχρώσεις που δίνουν ένα άψογο πολυδιάστατο αποτέλεσμα με έντονη γιορτινή διάθεση.

Βαθύ δαμασκηνί

Ακριβώς όπως προτιμάμε πιο γεμάτα κόκκινα κρασιά τον χειμώνα… έτσι και το μανικιούρ μας γίνεται πιο «γεμάτο» και με μεγαλύτερη ένταση για τη
σεζόν. Ένα βαθύ, βαμπ μοβ, όπως είναι η απόχρωση του δαμάσκηνου είναι ο τέλειος τρόπος για να θυμηθούμε τα ‘90s! Είναι σούπερ κομψό, με έναν υπαινιγμό επανάστασης, και σίγουρα εκπέμπει ένα μήνυμα… «μην μπλέκεσαι μαζί μου!».

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.