Το μανικιούρ “Blue Raspberry” της Selena Gomez με καλοκαιρινή αύρα!

Το μανικιούρ

Εάν σας αρέσει το βερνίκι νυχιών σας να «ταιριάζει» και να ακολουθεί την αλλαγή των εποχών, τότε, το νέο χρώμα “Blue Raspberry” που λατρεύει τον τελευταίο καιρό η Selena Gomez θα γίνει και το δικό σας αγαπημένο. Μία γαλάζια απόχρωση γεμάτη από καλοκαιρινή αύρα!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Στην επόμενη συνάντησή σας λοιπόν, για το νέο χρώμα στο μανικιούρ σας στραφείτε στην επιλογή της νέας τάσης. Η καινούργια αυτή γαλάζια απόχρωση «μπλε βατόμουρο» μοιάζει σαν να φωνάζει ότι το καλοκαίρι είναι εδώ!

Φωτεινό αλλά και συμπαγές, το πρότεινε ο nail artist Tom Bachik στην Selena και έγινε αμέσως trendy. Ένας «ζαχαρωτός» γαλάζιος τόνος που φέρνει το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού στα νύχια μας, έχει το πλεονέκτημα ότι ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες αλλά και με πολλά από τα χρώματα των ρούχων μας.

Το ίδιο το χρώμα μοιάζει πολύ με το κλασικό babe blue που ήταν της μόδας πριν δύο καλοκαίρια, αλλά είναι ελαφρώς πιο λαμπερό και βαθύ. Είναι εξίσου ωραίο στα νύχια των χεριών αλλά και των ποδιών μας.

Δείτε Επίσης
Τα Baby Blue Nails είναι το πιο μοντέρνο χρώμα μανικιούρ

Όπως ισχυρίζεται ο Tom Bachik για να έχετε το τέλειο τελικό αποτέλεσμα, αλλά και να διατηρηθεί καλύτερα και περισσότερο, είναι προτιμότερο να το κάνετε σε ένα επαγγελματικό μανικιούρ με φόρμουλα τζελ αλλά και Led λάμπα.

Από την άλλη, σίγουρα, μπορείτε να αναζητήσετε τη δική σας απόχρωση «μπλε βατόμουρο» σε ένα απλό βερνίκι νυχιών και να βάψετε τα νύχια σας μόνη σας.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.