Το μανικιούρ με συννεφάκια είναι η νέα τάση του χειμώνα!

Το μανικιούρ με συννεφάκια είναι η νέα τάση του χειμώνα!

Και είναι στα αλήθεια ονειρική! Μοιάζει σαν να αντιγράφετε στα νύχια σας τα σύννεφα όπως τα χαζεύετε σε μία πτήση με το αεροπλάνο ή κοιτώντας τον χειμωνιάτικο ουρανό! Η πρώτη νέα τάση στο nail art είναι τα… συννεφάκια και δείτε πώς θα την αντιγράψετε!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Στην αυγή της νέας δεκαετίας η τέχνη στα νύχια εμπνέεται από τον ουρανό και τα σύννεφα και μετατρέπει το μανικιούρ σε μία ονειρική απεικόνισή τους!

Τα τελευταία χρόνια το nail art έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το οφείλουμε σε όλους εκείνους τους διάσημους λογαριασμούς στο Ιnstagram που ανήκουν συνήθως σε κάποιους σπουδαίους nail artists που εμπνέουν και εμπνέονται ο ένας από τον άλλο.

Η Alicia Torello είναι μια από αυτές που ξεκίνησε την τάση του cloud nail art και γρήγορα πήρε μεγάλες… ινσταγκραμικές προεκτάσεις. Και κάπως έτσι, έχουμε το πρώτο μεγάλο nail trend alert της χρονιάς.

Δείτε Επίσης
Τα «νύχια μανεκέν» που αγαπούν οι διάσημες είναι το τέλειο απλό μανικιούρ

Η ιδέα της nail art Alicia Torello λοιπόν, είναι εδώ! H ίδια λέει: «Τα σύννεφα είναι μία απεικόνιση του χειμερινού ουρανού! Φαίνεται ότι το στιλ άρεσε πολύ και μοιάζει σαν όλες να θέλουν να την υιοθετήσουν στα νύχια τους»!

Η αναδυόμενη τάση εκπέμπει κάτι ονειρικό, απαλό ίσως και λίγο ρομαντικό! Οι αγαπημένες «ερμηνείες» συνδυάζουν τα ανοιχτά, απαλά χρώματα, όπως το παστέλ γαλάζιο ή το απαλό ροζ, με λευκά ombré σχήματα σύννεφων και παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.