Βάλατε πάρα πολύ άρωμα; Πέντε τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα

Βάλατε πάρα πολύ άρωμα; Πέντε τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα

Όλοι κάποιες φορές έχουμε «υποστεί» το βάσανο ενός υπερβολικού αρώματος. Ίσως σας ψέκασε στον πάγκο των αρωμάτων ένας υπερβολικά πρόθυμος πωλητής και τώρα είστε εξίσου πρόθυμες να εξαλείψετε το «επιθετικό» άρωμα πριν σας πιάσει… πονοκέφαλος. Ή ίσως κατά λάθος βάλατε πάρα πολύ από το αγαπημένο σας άρωμα.  Όποια και αν είναι η περίπτωση, δείτε πώς θα διορθώσετε το πρόβλημα.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Αν λοιπόν ψεκάσαμε μεγάλη ποσότητα από το άρωμά μας, τότε ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να το διορθώσουμε. Διαλέξτε ποια από τις παρακάτω πέντε μεθόδους είναι καλύτερη για εσάς.

Η πιο δημοφιλής: Ίσως η πιο ευρέως συνιστώμενη (για να μην αναφέρουμε ότι είναι και φθηνή) μέθοδος είναι να αφαιρέσετε το άρωμα με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε οινόπνευμα ή αμαμελίδα.

Η πιο αντισυμβατική: Εφαρμόστε πρώτα ένα αποσμητικό χωρίς άρωμα στο σημείο ή στα σημεία που βάλατε υπερβολικό άρωμα. Αφήστε το για λίγα λεπτά και πλυθείτε με ένα άοσμο απορρυπαντικό ρούχων.

Φτιάξτε μια πάστα: Δημιουργήστε μια πάστα από ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και ζεστού νερού. Τρίψτε το στο δέρμα, αφήστε το για αρκετά λεπτά και ξεπλύνετε.

Δείτε Επίσης
Άρωμα και διάρκεια ζωής! Μια σχέση πάθους με ημερομηνία λήξης;

Με βότκα: Όχι ότι θα θέλατε να χαλάσετε την… τέλεια καλή βότκα που έχετε στο ντουλάπι σας, αλλά τέλος πάντων! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαμβάκι που θα εμποτίσετε με λίγη βότκα, να απλώσετε στο δέρμα και να σκουπίσετε.

Φτιάξτε ένα ντρέσινγκ: Μια άλλη μέθοδος με υλικά… από την κουζίνα σας είναι μια απλή ανάμειξη λευκού ξιδιού και λαδιού σε ίση ποσότητα. Ταμπονάρετε στο δέρμα, αφήστε το για λίγο και ξεπλύνετε με σαπούνι και νερό.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.