It’s serum time!

It's serum time!

Το δέρμα χάνει την ισορροπία του. Αποτέλεσμα; Θαμπή επιδερμίδα, εμφάνιση ρυτίδων, αύξηση λιπαρότητας, «άγρια» υφή, έλλειψη ελαστικότητας… Σε όποια κατηγορία και εάν ανήκετε, οι οροί ομορφιάς κάνουν το θαύμα τους, αρκεί να εφαρμόζονται ευλαβικά!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Τα serum έχουν αναγνωριστεί ως τα πιο ακριβή θεραπευτικά συστήματα μεταφοράς και προσφέρουν άμεση δράση και αποτελέσματα εκπληκτικά. To στρες και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, η μόλυνση, οι ατέλειωτες εργασιακές ώρες, το κάπνισμα, η υπεριώδης ακτινοβολία, η έλλειψη ύπνου, η ακατάλληλη διατροφή … συνδυάζουν τη δράση τους και επιτίθενται στη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, αλλοιώνοντας πρόωρα τα νεανικά χαρακτηριστικά, με αρκετές, ακόμα, ανεπιθύμητες επιπλοκές. Απλά, εστιάστε στις ανάγκες του δέρματος σας και αφήστε στις πρωτοποριακές φόρμουλες να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Όταν λέμε serum …

Το serum είναι ένα υπερ – ενεργό συμπυκνωμένο εκχύλισμα, για μια ακόμη πιο αποτελεσματική περιποίηση, όσο το δυνατόν πιο κοντά στα κύτταρα του δέρματος. Αποτελεί μια εντατική θεραπεία, που επιτρέπει στο προϊόν να διεισδύσει στην επιδερμίδα και να ενεργοποιήσει τη δερματική ανάπλαση, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένες καταστάσεις. Περιέχει, συνήθως, βιολογικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση, που δρουν άμεσα στην καρδιά του προβλήματος με μοναδικά αποτελέσματα. Η χρήση του ενισχύει ακόμα και τη δράση των υπόλοιπων προϊόντων περιποίησης, προσφέροντας παράλληλα στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη και προστασία. Το σημαντικότερο είναι ότι το serum επιτρέπει σε κάθε μια από μας να προσαρμόσει το ημερήσιο πρόγραμμα φροντίδας του δέρματος, έτσι ώστε να καλύπτει στο maximum τις προσωπικές της ανάγκες. Οι ιδιαιτερότητες της επιδερμίδας μας καθορίζουν το κατάλληλο serum, χωρίς τεράστιες διαφοροποιήσεις στο υπόλοιπο καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς.

Δείτε Επίσης
Παιδί και ήλιος: Ενημερωθείτε και μην αμελείτε!

… εννοούμε άμεση δράση

Ανάμεσα στους έντονους προβληματισμούς για την κατάκτηση της ιδανικής ισορροπίας, καμιά μας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια πρόταση λάμψης. Διψάει το δέρμα σας για ενυδάτωση; Παρουσιάζει λιπαρότητα ή ξηρότητα σε ακατάλληλα σημεία; Δέρμα ιδιαίτερα ευαίσθητο; Επιθυμείτε άμεση ανανέωση της επιδερμίδας σας; Εμφανίστηκαν σημάδια γήρανσης, θαμπή επιδερμίδα ή ανομοιόμορφο δέρμα; Ο σκοπός είναι ένας: Να πλημμυρίσουμε με φως! Με όση δυσπιστία και να αντιμετωπίζετε το θέμα, μπορείτε να ανατρέψετε τα δεδομένα. Οι εξελιγμένες συνθέσεις των serum εισχωρούν όσο γίνεται πιο βαθιά στο δέρμα και ακόμα και την τελευταία στιγμή – όταν ζητάμε ένα πραγματικό θαύμα για την επιδερμίδα μας – τα προϊόντα serum δεν πρόκειται να μας το αρνηθούν. Απλώστε το serum σε απόλυτα καθαρή επιδερμίδα. Δυο – τρεις σταγόνες το πρωί και η ίδια ποσότητα το βράδυ, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες! Απλά, επιλέξτε το κατάλληλο serum για την επιδερμίδα σας. Από το πρώτο άγγιγμα θα νιώσετε τη διαφορά. Θα αισθανθείτε το δέρμα σας πιο απαλό, δροσερό, απίθανα ισορροπημένο και φυσικά θα θαυμάσετε την ασυνήθιστη λάμψη του.

Και στα μάτια

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι εξαιρετικά εκτεθειμένη  στις εξωτερικές επιθέσεις, με αποτέλεσμα τα σημάδια της γήρανσης να εμφανίζονται σ’ αυτό το σημείο αρκετά πρόωρα. Το βλέμμα «σκοτεινιάζει» και η περιοχή χάνει την ελαστικότητά της.  Αντικειμενικός στόχος, να τεντωθεί η επιδερμίδα στην λεπτεπίλεπτη περιοχή των ματιών, αλλά και να αποκτήσει ελαστικότητα. Τα serum προσφέρουν την ιδανικότερη λύση για να καταπολεμήσουμε ταυτόχρονα την κούραση, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, ώστε το βλέμμα μας να αποκτήσει ξανά λάμψη και ζωντάνια. Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές θα αισθανθείτε ατέλειωτη απόλαυση. Η περιοχή προστατεύεται από τα σημάδια του χρόνου και ξαναβρίσκει την νεανική της όψη. Υπολογίζοντας, ότι το serum ματιών φοριέται εκτός από πρωί και βράδυ, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ για ένα αναζωογονητικό άγγιγμα φωτός, τότε οι μετοχές του ανεβαίνουν στα ύψη!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.