Μαύροι κύκλοι; Ποτέ πια!

Μαύροι κύκλοι; Ποτέ πια!

Προσέχετε τη διατροφή σας και κοιμάστε αρκετά, αλλά οι μαύροι κύκλοι κάτω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σας, δεν λένε να απομακρυνθούν; Οι συμβουλές μας, σε 4 απλά βήματα, θα κρατήσουν μακριά αυτήν την έννοια, μια για πάντα!

Από την Άντζελα Μολφέτα

1. Ιδανική προετοιμασία

Είναι σημαντικό η περιοχή γύρω από τα μάτια να φέρνει στον νου ένα λείο καμβά. Για να το πετύχετε, χρησιμοποιήστε μια τονωτική βάση με δράση κατά των μαύρων κύκλων.

Συμβουλή: Το προϊόν είναι σκόπιμο να διαθέτει και ενυδατικές ιδιότητες, ώστε να προσφέρει παράλληλα και ελαστικότητα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

2. Διόρθωση με χρώμα

Μην παραλείπετε ποτέ, να χαρίσετε στην εύθραυστη επιδερμίδα των ματιών τη χρωματική ισορροπία. Υπολογίστε πως οι μαύροι κύκλοι δεν χρειάζονται την ίδια αντιμετώπιση. Εάν οι μαύροι κύκλοι σας έχουν μια απόχρωση μπλε-μοβ, τότε θα ισορροπήσουν με ένα διορθωτικό προϊόν στους τόνους του ροδάκινου. Εάν πάλι, φέρνουν περισσότερο στις αποχρώσεις του καφέ, τότε οι πορτοκαλί τόνοι είναι η απάντηση. Μπερδευτήκατε; Οι ανοιχτόχρωμοι και μεσαίοι τόνοι δέρματος ισορροπούν με τα ροδακινί. Οι σκουρότεροι και χλωμοί τόνοι με τα πορτοκαλί.

Συμβουλή: Απλώστε το διορθωτικό, αποκλειστικά και μόνο στα σημεία που εμφανίζουν δυσχρωμίες και σε ελάχιστη ποσότητα.

3. Πλήρης κάλυψη

Η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επίτευξη του στόχου σας. Δεν θα πρέπει να είναι «σκληρό» σαν κόμπακτ, αλλά ούτε και πολύ υγρό. Μια ελαφρά κρεμώδης υφή, που δουλεύεται με ευκολία είναι η προτιμότερη. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και η απόχρωση που θα επιλέξετε. Οι πολύ ανοιχτοί τόνοι θυμίζουν ρακούν και οι χλωμοί δίνουν ένα σταχτί αποτέλεσμα. Εστιάστε στον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας και επιλέξτε έναν τόνο πιο ανοιχτόχρωμο για το concealer.

Δείτε Επίσης
Δεν χρησιμοποιούμε κονσίλερ νυχιών; Τι είναι πάλι αυτό και γιατί να το κάνουμε!

Συμβουλή: Μην «τρίβετε» το concealer πάνω στο δέρμα. Απλώστε το με μικρές πιέσεις, αποκλειστικά και μόνο στις σκοτεινές περιοχές.

4. Περισσότερο φως

Για να αποκτήσει το βλέμμα σας έξτρα λάμψη, απλώστε στην εσωτερική γωνία των ματιών ένα ίχνος highlighter και δουλέψτε το ελαφρά, ώστε να ενοποιηθεί απόλυτα με το concealer. Τραβήξτε τα βλέμματα από τους μαύρους κύκλους, περνώντας το highlighter και κάτω από τα φρύδια, για ένα look γεμάτο υγεία, λάμψη και γοητεία!

Συμβουλή: Μια ανάλαφρη, ημιδιαφανής πούδρα θα τελειοποιήσει το αποτέλεσμα, διατηρώντας το και για περισσότερες ώρες.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.