Μυστικά ομορφιάς με την υπογραφή Karl Lagerfeld

Μυστικά ομορφιάς με την υπογραφή Karl Lagerfeld

Ο σημαντικός σχεδιαστής του οίκου Chanel εκμυστηρεύεται ποια είναι η τελετουργία της περιποίησής του, τη νέα μόδα στο πώς να βάζουμε το άρωμά μας και τι θεωρεί αληθινά αποκρουστικό!

Παρά τα εβδομήντα οκτώ του έτη, ο Karl εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά νεότερος, χωρίς τη χρήση πλαστικών επεμβάσεων. Όταν έκλεισε τα 24 χρόνια του, η μητέρα του τον συμβούλεψε πώς να διατηρήσει τη νεανικότητα του δέρματός του: δεν θα έπρεπε πλέον, να πέφτει ποτέ για ύπνο χωρίς να πλένει το πρόσωπό του και στη συνέχεια να χρησιμοποιεί μια κρέμα.

Ο Κarl ακολούθησε πιστά τις συμβουλές της και, με δεδομένο πως ποτέ του δεν κάπνισε και δεν πίνει, κατάφερε ακόμα και σήμερα να διατηρεί σε άριστη κατάσταση το δέρμα του. Άλλωστε όπως υποστηρίζει και ο ίδιος: «Η ομορφιά με τα χαρακτηριστικά της ηλικίας είναι προτιμότερη από ό,τι η τελειότητα. Οι περισσότερες από τις όμορφες ηθοποιούς έχουν κάτι στο πρόσωπό τους που μπορείτε να αναγνωρίσετε. Όταν η ομορφιά είναι στάνταρ, είναι βαρετό».

Είναι ντεμοντέ να βάζουμε άρωμα στους καρπούς μας!

Ο Karl Lagerfeld λατρεύει τα αρώματα και γι’ αυτόν τον λόγο έχει από ένα μπουκάλι σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού του! Ψεκάζει τις πετσέτες, τα σεντόνια, τα πουκάμισα, τα τζιν και γενικά τα πάντα, αλλά όχι το δέρμα του. Βρίσκει μάλιστα κάπως ντεμοντέ να βάζουμε άρωμα στους καρπούς των χεριών! «Αυτό ήταν συνήθειο μιας άλλης εποχής, όταν χρησιμοποιούσαν το άρωμα με το πώμα του μπουκαλιού».

Δείτε Επίσης
Το αγαπημένο σας άρωμα αποκαλύπτει τα αληθινά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας!

Ακολουθήστε λοιπόν, τη νέα μόδα: Ψεκάστε στον αέρα το άρωμα ακριβώς μπροστά σας και περάστε μέσα από το αρωματισμένο σύννεφο! «Το πιο σημαντικό είναι να μην χρησιμοποιείς ποτέ δύο αρώματα ταυτόχρονα και επίσης, να αλλάζεις κατά διαστήματα το άρωμά σου, ώστε να μπορείς να δώσεις νέα ερεθιστικά κύματα στην αίσθηση της όσφρησης», εκμυστηρεύεται ο διάσημος σχεδιαστής.

Αλλά το πιο σπουδαίο για τον Karl είναι η καθαριότητα: «Είναι αποκρουστικό όταν οι άνθρωποι δεν είναι καθαροί. Δηλώνει αγένεια. Το σώμα και τα μαλλιά πρέπει να είναι το ίδιο καθαρά και να μυρίζουν όμορφα είτε μένουμε στο σπίτι είτε ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω».

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.