Νεανικό πρόσωπο για πάντα!

Νεανικό πρόσωπο για πάντα!

Οι πρώτες ρυτίδες έκαναν την εμφάνιση τους; Με τις πρωτοποριακές φόρμουλες ομορφιάς και μερικές έξυπνες κινήσεις εφαρμογής, θα πείτε μια για πάντα αντίο στα σημάδια κούρασης και τις πρόωρες ρυτίδες.

Από την Άντζελα Μολφέτα

Η γυναίκα του σήμερα ζει την καθημερινότητα με όλες της τις αισθήσεις. Κρατάει όσο γίνεται μακριά της την κούραση και νικά το στρες, αντιμετωπίζοντας κάθε μέρα με ένα καινούργιο χαμόγελο. Πρωτοποριακή και αρκετά τολμηρή δοκιμάζει προτάσεις που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο, τόσο την εξωτερική ομορφιά της όσο και την εσωτερική της ηρεμία.

Μήπως τελευταία νιώθετε ότι το δέρμα σας βρίσκεται συνέχεια “υπό πίεση”; Το επιβαρύνουν συνεχώς οι καιρικές συνθήκες, εμφανίζει σημάδια στρες και κούρασης; Τόσο με την πάροδο του χρόνου όσο και με τις εξωτερικές επιθέσεις, η επιδερμίδα αποδιοργανώνεται και αντιμετωπίζει προβλήματα, όπως θαμπή όψη και χαλάρωση. Γοητευτική, διεκδικητική και απόλυτα σύγχρονη, καθώς διανύετε τον 21o αιώνα ψάχνετε για λύσεις επανόρθωσης. Για να ξαναβρεί το δέρμα σας τη ζωντάνια και τη σφριγηλότητά του, οι επιστήμονες της κοσμητολογίας προτείνουν μια νέα γενιά προϊόντων που στοχεύουν στην άμεση αναζωογόνηση. Συνδυάζοντας τη δράση τους με μια σειρά ειδικών κινήσεων, θα έχετε άμεσα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τέλεια εφαρμογή

Στη διαρκή αναζήτηση της ομορφιάς, οι ειδικές τεχνικές εφαρμογής εξασφαλίζουν πιο όμορφο, πιο νεανικό και πιο λαμπερό πρόσωπο. Αρκεί να απλώσετε το προϊόν σε καθαρό δέρμα και να ακολουθήσετε τις κινήσεις μασάζ που προτείνουμε, εφαρμόζοντας σταθερές πιέσεις και ήρεμες κινήσεις, που αναζωογονούν στο λεπτό.

Για τα μάτια

1ο βήμα: Τοποθετήστε τον δείκτη και το μέσο δάχτυλο κάθε χεριού στην πάνω και κάτω πλευρά του βλεφάρου, αντίστοιχα. Κάντε μασάζ με σταθερές κινήσεις από την εσωτερική γωνία, γλιστρώντας απαλά τα δάχτυλα προς τους κροτάφους.

2ο βήμα: Με τον αντίχειρα και τον δείκτη κάντε τώρα ελαφρά τσιμπηματάκια σε όλη την περιοχή, τόσο πάνω όσο και κάτω από τα μάτια.

Για τα μάγουλα και τα χείλη

1ο βήμα: Τοποθετήστε τα τέσσερα δάχτυλα κάθε χεριού με ανοδική φορά, διαγώνια, στις άκρες των χειλιών. Κάντε ένα μασάζ lifting, κινώντας σταθερά τα δάχτυλα προς τα επάνω, προς την πλευρά των αυτιών.

Δείτε Επίσης
Mαγικό άγγιγμα: Κόλπα για υπέροχο μακιγιάζ!

2ο βήμα: Εφαρμόστε και πάλι ανάλαφρα τσιμπηματάκια, τόσο στις παρειές και τα ζυγωματικά, όσο και στην περιοχή γύρω από τα χείλη.

Για το περίγραμμα του προσώπου

1ο βήμα: Πιέστε με τα τρία δάχτυλα (δείκτη, μέσο, παράμεσο), κατά μήκος στους λεμφαδένες λαιμού, με τις παλάμες προς τα έξω. Στη συνέχεια,  τοποθετήστε τις παλάμες σας στην περιοχή του λαιμού και εφαρμόστε με τις άκρες των δαχτύλων ελαφρά χτυπηματάκια, με φορά από πάνω προς τα κάτω, δημιουργώντας απαλή πίεση στις φλεβικές αρτηρίες.

2ο βήμα: Τοποθετήστε τις παλάμες σας στη δεξιά και αριστερή πλευρά του προσώπου, διατηρώντας την επαφή για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να αισθανθείτε θερμότητα. Επαναλάβατε, προχωρώντας προς το εσωτερικό (την περιοχή της μύτης). Για αυτό το βήμα, είναι ιδανικό να έχετε απλώσει προηγουμένως στο πρόσωπο ένα συσφιγκτικό λάδι.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.